Dolar ve Altın için üç önemli tarih! İslam Memiş!

Dolar ve Altın için üç önemli tarih! İslam Memiş!

Dolar ve Altın için üç önemli tarih! İslam Memiş! 

2021 son aylarında büyük yükselişe giren ve 2022 yılına yükselişle devam eden Dolar ve Altın fiyatları için para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten uyarı geldi. Daha önce dolar ve altın düşecek demişti! Buradan bakabilirsiniz.
Ocak ayında gerçekleşecek 3 olayı sıralayan Memiş, manipülasyon olabileceğini söyledi.

18 TL'ye çıkan dolar ve altın mevduatlara getirilen Merkez Bankası koruması ile düştü. Altın ve Dolar fiyatlarında 2022 yılında yine yükseliş görülüyor. Güncel olarak Dolar 13 TL'nin üstüne ve Altın fiyatı 770 TL'nin üstünde. 
Altın Dolar artışa geçti ve piyasa uzmanı İslam Memiş yatırımcılar için sorunun cevaplarını söyledi.

Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Memiş, altın fiyatlarındaki yükselişe kararsızlara bağladı ve Memiş, durumu şöyle açıkladı:

Twit 1;

"Yılı 1.800 Dolar üzerinde kapatmak istiyor. Çünkü bu kararsızların fiyatlaşması. Aşağıda 1.600 yukarıda 2.000$ var. Fed'i gördüğünde karar verecek. Yüzde 50$ yüzde 50 sepet yapmak yatırımcısına kalıyor. Düştüğü elinde zaman nakit, yükseldiği zaman elinde mal olması gerek"

Twit 2;

"2022 yılı Enflasyon ve emtiaların savaşacağı bir yıl olacak. Benim nazarımda jeopolitik riskler daha ağır bastığında yüzde 50 ile beklemek daha mantıklı geliyor. Bugün USD/kg 58.370 $'da."

3 Önemli Tarihe Dikkat!

İslam Memiş'ten 2022 yılı Ocak ayı için dolar ve altın yatırımcıları için önemli uyarı geldi. 3 kritik tarihi paylaşan Memiş, manipülasyon olabileceğini söyledi.

  • 3 Ocak Enflasyon
  • 20 Ocak TCMB Faiz Kararı
  • 25 Ocak Fed

"Ocak ayı olduğundan bu tarihleri bahane ederek manipüle etmek isteyebilir. Dalgalı kur devam edecek. Ne yükseliş nede düşüş kalıcı. Geniş bant aralığında dalgalanan bir piyasa yoluna devam eder."

Siz bu durum hakkında ne düşünüyorsun? Alt kısımdan yorum atarak görüşlerinizi bizlere ve kullanıcılara paylaşabilirsiniz.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski