Eneftio NFT Platformu! Eneftio Nedir ve Nasıl Kullanılır?

 Acun Ilıcalı, teknoloji severlerinin dikkatini çeken bir hamle yaptı. Ilıcalı'nın yeni girişimi Eneftio NFT platformu. Eneftio nedir ve nasıl kullanılır?

Eneftio NFT Platformu! Eneftio Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Eneftio NFT Platformu! Eneftio Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Acun Ilıcalı, yıllardır farklı alanlarda pek çok girişime imza attı. Şimdi ise teknoloji alanında bir adım attı ve pek çok kişinin dikkatini çekti. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı yeni girişimi Eneftio NFT platformunu resmen duyurdu.

NFT Nedir?

NFT, son zamanlarda internet ve sosyal medyalarda sıkça konuşulmakta. Benzersiz, tek bir türü olan dijital varlığı temsil eden bu NFT, farklı alan ve sebepler ile kullanılmakta. Ek olarak dijitallik bu konuda ana odak olduğundan pek çok şey NFT olarak satışa sunulmakta.

Eneftio

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yıllarda Exxen platformu ile Netflix'e rakip oldu ve girişimleri ile adını sıkça duyurdu. Ilıcalı bu kez NFT dünyasına adım attı. Twitter üzerinden paylaşım yaparak Eneftio'yu resmi olarak duyuran Acun Ilıcalı, şu ifadeleri kullandı;

"Eneftio'nun ilk NFT'leri olan All Star NFT'lerini keşfetmek ve avantajlarla dolu bu dünyanın bir parçası olmak için hemen http://Eneftio.com'a kayıt ol. @eneftiotr'yi takip et, NFT dünyasında yerini Eneftio ayrıcalıkları ile al." sözlerini paylaştı.

Eneftio NFT Platformu! Eneftio Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Eneftio.com'a Nasıl Üyelik Olunur?

Eneftio.com'a üye olmak için yapmanı gerekenler, telefon numaranız ve e-posta adresiniz. NFT alıp satabilme için eneftio.com'un belirlediği şart ise dijital cüzdana sahip olmanız. Dijital cüzdana sahip olamadan eneftio.com'a giriş yapabiliyorsunuz, Ancak NFT alışverişi yapmak istediğinizde dijital cüzdana sahip olma ihtiyacı duyacaksınız.

Eneftio.com'a ulaşmak için buraya tıkla.

Yeni Özellikler: Kişilerin Kendi NFT'sini Oluşturma

Survivor özelinde NFT projesi ile açılsa da ilerleyen süreçte kullanıcıların kendi NFT'lerini yapıp yükleyebilecekleri bir alan olacak. Ek olarak Eneftio'da, bir süreliğine ilk NFT'nizi satışa çıkarmak ve sonraki işlemleriniz ücretsiz olacak.

Siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Alt kısımdan yorum yaparak kullanıcılara ve bizlere görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski