WhatsApp'ta Adınızı Görünmez Yapma!

WhatsApp yeni bir özellik ile karşımızda. Gizli özelliklerinden biri de kullanıcıların adlarını başkaları tarafından görünmez hale getirme. Bu özelliği nasıl yaparız? WhatsApp'ta adınızı görünmez yapma! İşte detaylar.

WhatsApp'ta Adınızı Görünmez Yapma!

WhatsApp'ta Adınızı Görünmez Yapma! 

Son zamanlarda birçok yenilik haberiyle gelen WhatsApp yeni bir gizli özellik ile karşımızda. Kullanıcıların deneyimini iyileştirmek için çok sayıda özellik uyguluyor. 

Bunlardan biri ise adınızı görünmez metinde tutmak. Kullanıcıların rahatlığını sağlamak için WhatsApp çok fazla gizli özelliği var, ancak birçoğu hala kullanılmıyor.

WhatsApp, adınızı WhatsApp'ta görünmez metinle değiştirmenize yardımcı olacak. Bunu yapmanız çok basit ve kolay. Uygulama kullanıcıların boş bir ad oluşturmasına izin vermese de, basit bir hile yaparak gizliliği korumak için adınızı gizleyebilirsiniz veya boş bırakabilirsiniz.

Yalnızca görünmez bir metin göndermekle kalmaz, aynı zamanda kimliğinizi korumak için adınızı görünmez metne yerleştirebilirsiniz. İşle WhatsApp'ta adınızı görünmez yapmanın yolları.

WhatsApp'ta Adınızı Görünmez Yapmanın Yolları!

  • Mobil'den veya Web üzerinden WhatsApp'ı açın.
  • Bu sembolü kopyalayın: Semboller: ⇨ ຸ  
  • WhatsApp'taki Ayarlar seçeneğine gidin.
  • WhatsApp adınıza ve ardından kalem simgesine dokunun.
  • Ok sembolünü kaldırın. (bunu silin ve sağdaki işaret kalsın) ve adınızı değiştirmek için Tamam'a dokunun.
  • WhatsApp'ta isminiz boş kalacaktır.

İşlem bu kadar ve WhatsApp'ta adınız görünmez.

WhatsApp grubuna eklenirseniz size kişi olarak eklemediği sürece adınızı göremez. WhatsApp'ın güncellenmesi biraz zaman aldığı için güncellenmiş olan adınız kısa süre içerisinde görebileceksiniz.

Bu özellik hakkında ne düşünüyorsunuz? Alt kısımdan yorum yaparak bizlere ve okurlara görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski