Dolar ve Altın Düşecek demişti. Düştü! İslam Memiş'ten Açıklama!

 Dolar ve Altın Düşecek demişti. Düştü! İslam Memiş'ten Açıklama!

İslam Memiş, Dolar ve Altında düşüş olacağına dair mesajlar vermişti. Verdiği mesajların ardından henüz 12 saat geçmeden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları ardından dolar ve gram altın büyük düşüş yaşandı. Dolar ve Altın Neden Düştü? Buradan Bakabilirsiniz. 

İslam Memiş bunun üzerine "Bu daha fragman siz asıl yarın bekleyin" şeklinde bir açıklama paylaşımı yaptı!

Dolar ve Altın Düşecek demişti. Düştü! İslam Memiş'ten Açıklama!

Dolar ve Altın fiyatlarının yüksek zirvelerinde olduğu sırada "dolar ve altın düşecek" şeklinde açıklama yapan Altın ve  Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, henüz yaptığı açıklamasının üzerinden 12 saat geçmeden yaptığı açıklama gerçek oldu. Dolar 18 TL seviyesinden 14 TL seviyelerine bu gece sularında 13 TL'nin de altına kadar indir. Gram Altında ise 1000 TL seviyesinden 855 TL'ye kadar düşüş gerçekleşti. 

İslam Memiş düşüşler yaşandıktan sonra "Bu daha fragman" deyip yarın için daha da düşebileceğinin mesajını verdi!

Dolar ve Altın Düşecek demişti. Düştü! İslam Memiş'ten Açıklama!

İslam Memiş'ten Heyecanlandıran AÇIKLAMA!

Dolar ve Altının düşüşünden sonra Twitter hesabından "kıyım mı var?" diye soran İslam Memiş, "Bu fragman, Yarın izleyelim" twitini paylaştı. İslam Memiş dolar ve altının yarın daha da düşeceği beklentisinde olduğu şeklinde algılandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasını değerlendiren İslam Memiş, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti muz Cumhuriyeti değildir. Ülke ekonomimize operasyon çekenler gerekli cevabı almıştır. Onların bir olanı varsa Sayın Cumhurbaşkanı'nın da bir planı var." dedi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı açıklamadan sonra Memiş, "Sayın Cumhurbaşkanımız çok başarılı bir sunum yaptı." ifadesini kullandı ve şöyle devam etti;

Sunumu piyasalara güven verdi. Piyasalarda önemli bir rahatlama olacak. Yarın döviz bürolarında, döviz alanları değil, bozduranları göreceğiz. Döviz bürolarında satışlar devam edecek. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dövize karşı bir garanti verdi. Devlet vatandaşı ile bir Swap anlaşması yaptı. Bu Swap anlaşması vatandaş kur riskinden korunmuş olacak ve vatandaşlarımız paralarını TL kurunda değerlendirecek!.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski