İnstagram Yeni Özellik! Dikey Kaydırma Özelliği Türkiye'de Test Ediliyor!

İnstagram Yeni Özellik! Dikey Kaydırma Özelliği Türkiye'de Test Ediliyor!

İnstagram Yeni Özellik! Dikey Kaydırma Özelliği Türkiye'de Test Ediliyor!

Dünyanın en popüler sosyal medya platformu olan İnstagram yeni bir özellik ile karşımıza çıkıyor. Yeni özellik Türkiye'de bazı kullanıcılar tarafından test etmeye başladı. Söz konusu olan bu özellik aslında TikTok uygulamasından aşinayız. Bu özellik ile birlikte hikayeler, dikey yönde kaydırarak atlanabilecek. İnstagram'ın yeni özelliği, kullanıcılara alıştığımızdan farklı bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

Instagram'daki şu anda mevcut olan özellik, yukarı kaydırarak hikaye yanıtlama ve aşağıya kaydırarak hikayede sayfasından çıkma. Türkiye'de test edilmeye başlayan yeni özellik, bu olayı değiştirmekte. Yeni özellik sayesinde kullanıcılar, dikey yönle kaydırma yaptıklarında başka bir kullanıcının hikayesini izleyebilecek. Ek olarak hikayelerin yanıtlaması ekranın altına gömülü olarak kalacak. 

Söz konusu olan bu yeni özellik Türkiye'de test aşamasında. Ancak Brezilya'da da bu özellik kullanıcılar tarafından test edilebilmekte. Instagram, TikTok benzeri dikey kaydırma özelliğini gelecekte daha fazla ülkede test edeceğini ve sonra da kullanıma sunacağını düşünülmekte. Fakat Instagram konu ile ilgili henüz bir açıklamada bulunmadı. Kısacası söz konusu olan bu özellik tüm kullanıcılara ne zaman ulaşabilir olacağının tarihi henüz bilinmiyor.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? İnstagram platformunu kullanıyor musunuz? Alt kısımdan yorum atarak görüşlerinizi bizlere paylaşabilirsiniz.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski