YouTuber Logan Paul Dolandırıldı! 3.5 Milyon DOLAR!

YouTuber Logan Paul Dolandırıldı! 3.5 Milyon DOLAR!

YouTuber Logan Paul Dolandırıldı! 3.5 Milyon DOLAR!

20 milyon takipçiye sahip olan YouTuber Logan Paul, dolandırılma vakasıyla gündemde oldu. Paul, geçtiğimiz Aralık ayında nadir olan ve sıfır paket olarak dünyada tek kaldığı iddia edilen bir baskı Pokemon kartları için 3.5 Milyon Dolar harcamıştı. Ancak kendisine kapalı paket olarak yollanan kartları açtığında şoka uğradı. Aldığı Pokemon setinin içinden Pokemon kartı bile çıkmadı. 

2021 Aralık ayında Logan Paul, Twitter hesabından bir gönderi paylaşmıştı. Söz konusu olan bu gönderide 1.Basım ve mühürlü olan jelatini dahi açılmamış bir Pokemon kart koleksiyonuna 3.5 Milyon Dolar ödeme yaptığını açıkladı. Yaklaşık 1 ayın sonunda gelen Pokemon paketini açmaya karar veren Paul, dolandırıldığını anladı. Önceden paketlerin orijinal basım kutunun içinde olduğunu onaylayan bir uzman ile çalışmıştı. Bu duruma rağmen gelen paketi açtığında içinde Pokemon kartı'nı bile görmedi. Paul'a gönderilen kutuda sadece sıradan G.I Joe kartlarının olduğu bir koleksiyonla karşılaştı.

Lagon Paul, YouTube kanalında yeni bir video yayınladı. Kutuyu satın alım sürecini, görüşünü aldığı uzmanı ve yaşadıklarını paylaştı. 

Siz bu konuda ne düşüyorsunuz? Alt kısımdan yorum yaparak görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski