iPhone 14 ile ilgili sevindiren haber!

Haitong International Securities analisti Jeff Pu'nun elde ettiği verilere göre, bütün iPhone 14 modellerinde 120 Hz OLED ekran yer alacak. Ek olarak Jeff Pu, iPhone 14 modellerinin tümü 6 GB RAM miktarına sahip olacak.

iPhone 14 ile ilgili sevindiren haber!

iPhone 14 ile ilgili sevindiren haber!

Teknoloji markalarının en popüleri olan Apple, bir sonraki serisi olan iPhone 14'ü sonbaharda piyasaya çıkması planlanıyor. Dört modelle çıkması planlanıyor. Bunlar iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modelleri. İddialar doğrultusunda iPhone 13 mini'nin kasvetli satışından sonra "mini" modelin üretimi yapılmayacak.

Ortaya atılan iddialarda iPhone 14 modelinde 60 Hz OLED ekran, diğer modellerinde ise iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modellerinde 120 Hz OLED ekran olacağı açıklaması yapılıyordu. Ancak Jeff Pu'nın yaptığı araştırmalara göre, Apple iPhone 14 serisinde yer alan tüm modellerinde ekran ve RAM miktarını önceki serilerde olduğu gibi modeller arasındaki farklılıklardan sıyrılacağını belirtti. Yani söz konusu olan tüm iPhone 14 modellerinde 120 Hz OLED ekran yer alacak. Ek olarak Jeff Pu, iPhone 14 modellerinin tümü 6 GB RAM miktarına sahip olacak.

Jepp Pu daha önce, iPhone 14 serisinde Pro ve Pro Max'in 8 GB' çıkarılacağını söylemişti. Fakat bu durum görünüşe göre değişti. Bu yapılan açıklamalar ve bilgiler kesin değil. Yakın zamanda bu bilgiler kesin olarak açıklanmaya başlayacaktır. Bizde sizlere bu bilgileri paylaşmaya devam edeceğiz.

Yapılan iddialar konusunda siz ne düşünüyorsunuz? iPhone modelinin hangi serisini kullanmaktasınız? Alt kısımdan yorum yapabilirsiniz. 

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski