WhatsApp Yeni Çizim Araçları Geliyor!

WhatsApp Yeni Çizim Araçları Geliyor!

WhatsApp Yeni Çizim Araçları Geliyor!

Popüler mesajlaşma programı olan WhatsApp, yeni özellikler sunmak için çalışmalarına devam ediyor. Daha önce yeni kullanıcı arayüzü tasarımı, sesli mesajları göndermeden dinlenebilmesi ve Novi cüzdan entegrasyonunu gibi özellikler geldi. Şimdi de WhatsApp'ta paylaşılan görsellerin üzerine çizim yapmak için kullanılabilecek yeni araçlar ekleniyor.

WABetaInfo WhatsApp'ın yeni çizim araçlarını ortaya çıkarttı. Yeni beta sürümünde üç adet yeni çizim aracı gözüküyor. Bunlar üç farklı boyutta kalem bulunuyor ve bu da üç adet kem ucu boyutu seçeneği sunabileceği anlamına geliyor.

Bu yeni gelen kalem uçlarıyla birlikte kullanıcılar görsel üzerinde çizim yaparken kalın veya ince çizgiler çizebilecek. Yayınlanan görselde görünen renk paleti de kullanıcıların kalem rengini ayarlaması anlamına geliyor.  

WhatsApp Yeni Çizim Araçları Geliyor!

WhatsApp, Android kullanıcıları için görüntü bulanıklaştırma özelliği üzerinde de çalışıyor. Bu özellik iOS için kullanılabilir olsa da, ne zaman kullanılacağı hakkında henüz bir bilgi yok.

WhatsApp yeni çizim araçları için ne zaman daha kapsamlı şekilde test edileceği ve kullanılacağı şimdilik bilinmiyor. Yeni özellikte, İnstagram ve Facebook Messenger'da sunulan animasyonlar, GIF'ler ve bağlantılarla desteklenmesi de özelliklerin arasında yer alıyor. 

Siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz? Alt kısımdan yorum yaparak görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski