Netflix Aylık Ücretlerinde Fiyat Artışı! 2022 Netflix Fiyatları Nasıl?

Netflix Aylık Ücretlerinde Fiyat Artışı! 2022 Netflix Fiyatları Nasıl?

Netflix Aylık Ücretlerinde Fiyat Artışı! 2022 Netflix Fiyatları Nasıl?

Dünya genelinde oldukça popülerliğini sürdüren Netflix, Türkiye'de de geniş bir kullanıcı kitlesine sahip. Netflix'in Türkiye'deki üyelik ücretinin 2022 yılında ne kadar sorusunun cevabını sizler için paylaşıyoruz. Güncel Netflix Fiyatları Ne Kadar? 

Netflix, kullanıcılarına daha iyi hizmet vermek için üyelik fiyatlarına zam yaptığını açıkladı. Netflix'in sözcüsü olan Reuters'e zamlar hakkında açıklamalar yaptı.

"İnsanların her zamankinden daha fazla eğlence seçeneğine sahip olduğunu anlıyoruz ve üyelerimize daha da iyi bir deneyim sunmak için karalıyız. Çeşitli kaliteli ve eğlenceli seçenekleri sunmaya devam edebilmek için fiyatlarımızı güncelliyoruz. Her zaman olduğu gibi, üyelerin bütçelerine uygun bir fiyat seçebilmeleri için bir dizi plan sunuyoruz." sözlerini paylaştı. 

Netflix 2022 Fiyatları Nasıl?

Türkiye fiyatlarında Netflix en son 2021 Mart ayında zam yapmıştı. Netflix aylık ücretlerine yüzde 30-50 arasında zam yaptı.

Netflix, 3 fiyat planına sahip. Satın alacağınız üyelik planı, Netflix içeriğini aynı anda kaç kişinin ve içerikleri Standart Çözünürlükte (SD)Yüksek Çözünürlükte (HD) veya Ultra Yüksek Çözünürlükte (UHD) belirtmektedir. Seçtiğiniz çözünürlük ve kişi sayısına göre fiyat aralığına sahiptir.

2022 Güncel Netflix Fiyatları!

  • Temel Üyelik: Aylık 26,99 TL - 1 Cihaz Erişimi - SD çözünürlük
  • Standart HD: Aylık 40,99 TL - 2 Cihaz Erişimi - HD çözünülük
  • Özel Ultra HD: Aylık 54,99 TL - 4 Cihaz Erişimi - Full ve Ultra HD çözünürlük

Siz bu durum hakkında neler düşünüyorsunuz? Netflix platformunu kullanmakta mısınız? Alt kısımdan yorum atarak görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski