Hangi İllerde ve İlçelerde Okullar Tatil? Son Dakika!

Hangi İllerde ve İlçelerde Okullar Tatil? Son Dakika!

Hangi İlerde Okullar Tatil? Son Dakika!

Kar yağışı ülkemizde etkisini göstermeye başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı kar uyarısı yurt çapında kendini göstermeye başladı. Bolu, Elazığ, Bingöl, Adana, İzmir, Niğde, Karabük, Gaziantep, Konya'da ve birçok illerde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Kar tatili duyurusu yapılan iller ve ilçeler hangisi?

DENİZLİ

Denizli'nin 11 ilçesinde kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

19 Ocak Çarşamba günü Çameli, Babadağ, Kale ilçelerinde taşımalı eğitime, Buldan, Bekilli, Çal, Baklan, Honaz, Bozkurt, Çardak, Çivril ilçelerinde eğitime ara verildi.

AKSARAY

Aksaray Valiliğinden yapılan açıklamada yoğun devam eden kar yağışı nedeniyle 19 Ocak Çarşamba günü eğitime ara verildi.

BİTLİS

Bitlis merkezi ve ilçesinde yoğun olan kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi. İlçeye bağlı tüm kurumlarında eğitime ara verildi. 

KARABÜK

Karabük merkezi ve ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi.

TUNCELİ

Tunceli'de yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi. Yapılan açıklamada Merkez, Çemişgezek, Hozat, Pertek, Pülümür, Nazımiye, Mazgirt, Ovacık ilçelerinde 19 Ocak Çarşamba günü eğitime ara verildi.

Hangi İllerde ve İlçelerde Okullar Tatil? Son Dakika!

GÜMÜŞHANE

Gümüşhane'de yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi. 19 Ocak Çarşamba günü tatil.

ADANA

Adana'nın ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi. İlçeler Tufanbeyli, Saimbeyli ve Feke ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle 19 Ocak Çarşamba günü eğitime ara verildi.

KASTAMONU

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Kastamonu ve ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi. Valilikten yapılan açıklamada Ağlı, Devrekani, Azdavay, Taşköprü, Hanönü, Seydiler, Pınarbaşı, Küre ilçelerinde 18 Ocak'ta tatil edilmişti. Bozkurt, Daday ve İhsangazi ilçelerinde eğitime ara verildi.

UŞAK

Uşak'ta yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi. Sadece okullar değil kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personellerden engelli, hamile ve kronik hastalığı bulunan memurlara ve diğer kamu görevlerine 1 gün izin verildi.

BİLECİK

Bilecik'te yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi.

ERZURUM

Erzurum Valilikte yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi. Merkez ve ilçeleri Yakutiye, Palandöken ve Aziziye'de okullar 1 gün tatil edildi.

YOZGAT

Yozgat'ta yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi. Valilikten yapılan açıklamada il genelinde tüm okullar 1 gün tatil edildi.

BOLU

Bolu Valisi yaptığı açıklamada yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi. Vali Ahmet Ümit, engelli ve hamile kamu çalışanlarına da idari izinli sayılma kararı verildi.

Hangi İllerde ve İlçelerde Okullar Tatil? Son Dakika!

BAYBURT

Bayburt'ta kar ve tipi dolayısıyla eğitime ara verildi. Valilikten yapılan açıklamada engelli ve hamile kamu çalışanlarına da idari izinli sayılma kararı verildi.

ADIYAMAN

Adıyaman Valiliğinden yapılan açıklamada 19 Ocak Çarşamba günü eğitime 1 gün ara verildiğini açıkladı.

SİVAS

Sivas Valisi Salih Ayhan, yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildiğini açıkladı. Sivas genelinde 19 Ocak Çarşamba günü 1 gün eğitime ara verildi. 

İZMİR

İzmir'in yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi. Kiraz kaymakamlığından yapılan açıklamada İğdeli, Akpınar, Cevizli, Doğancılar, Umurlu, Örencik-Zeybekler okullarımızda, ilçe kurul kararıyla eğitime 1 gün ara verildi.

GAZİANTEP

Gaziantep Valisi Davut Gül, yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi. Vali Gül'ün yaptığı açıklamada engelli ve hamile kamu çalışanlarına da idari izinli sayılma kararı verildi.

TOKAT

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi. Yapılan açıklamada ilçe genelinde 19 Ocak Çarşamba günü eğitime ara verildi.

KÜTAHYA

Kütahya Valiliğinden yapılan açıklamada, il genelinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi. Açıklamada engelli ve hamile kamu çalışanlarına da idari izinli sayılma kararı verildi.

ŞANLIURFA

Şanlıurfa'da yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi.

Hangi İllerde ve İlçelerde Okullar Tatil? Son Dakika!

ORDU

Ordu Valiliğinden yapılan açıklamada 14 ilçenin tamamında yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi. Açıklamada, Akkuş, Aybastı, Çamaş, Çatalpınar, Çaybaşı, Gölköy, Gürgentepe, İkizce, Kabadüz, Kabataş, Korgan, Kumru, Mesudiye ve Ulubey ilçelerinde okullar 19 Ocak Çarşamba günü 1 gün süreyle eğitime ara verildi. Ek olarak yapılan açıklamada engelli ve hamile kamu çalışanlarına da idari izinli sayılma kararı verildi.

KİLİS

Kilis'te etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi. Ek olarak yapılan açıklamada engelli ve hamile kamu çalışanlarına da idari izinli sayılma kararı verildi.

KAYSERİ

Kayseri'de yoğun kar yağışı nedeniyle 5 ilçede eğitime ara verildi. Kayseri'nin Kocasinan, Melikgazi, Talas, Hacılar ve İncesu ilçelerinde 19 Ocak Çarşamba günü eğitime ara verildi. Engelli ve hamile kamu çalışanlarına da idari izinli sayılma kararı verildi.

KONYA

Konya'da kar yağışı nedeniyle merkez ve 14 ilçede bazı okullarda eğitime ara verildi. Yapılan açıklamada Halkpınar, Beyşehir, Hüyük, Derebucak, Ereğli, Taşkent, Tuzlukçu, Bozkır, Seydişehir, Sarayönü, Derbent, Ahırlı, Akören ve Yunak ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle 19.01.2022 tarihinde ilk ve orta dereceli okullar ile liselerde uzaktan eğitim yapılacak. 

Merkez Selçuklu ilçesinde Tepekent, Başarakavak, Aşağı ve Yukarı Pınarbaşı, Sızma, Güvenç, Dağdere ve Tatköy Mahallesi'nde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi. Ayrıca engelli ve hamile kamu çalışanlarına da idari izinli sayılma kararı verildi.

Hangi İllerde ve İlçelerde Okullar Tatil? Son Dakika!

KARAMAN

Karaman'da il merkezinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi. Ayrıca yapılan açıklamada engelli ve hamile kamu çalışanlarına da idari izinli sayılma kararı verildi.

ÇANKIRI

Çankırı'da yoğun kar yağışı nedeniyle 5 ilçede eğitime 1 gün ara verildi. Valilikten yapılan açıklamada, Atkaracalar, Bayramören, Çerkeş ve Kurşunlu ilçesinde tüm okullar 19 Ocak Çarşamba günü tatil edildiğini duyurdu. Ek olarak Ilgaz ilçesinde taşımalı eğitime 1 gün ara verildi.

SAKARYA

Sakarya'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski