İnstagram'da Takipçiler Gizlenebilecek!

İnstagram'da Takipçiler Gizlenebilecek!

İnstagram'da Takipçiler Gizlenebilecek!

Popüler sosyal medya platformu olan İnstagram, yeni bir özellik ile karşımıza gelmek için çalışıyor. Platform, yeni özellik ile birlikte kullanıcıların takipçi listesi diğer kullanıcıların görmesi gizlenebilecek.

İnstagram'la ilgili yaptığı sızıntılarla bilinen Alessandro Paluzzi'nin çıkarttığı yeni özellik, kullanıcıların gizlilik seviyesini daha fazla arttırmak gibi görünmekte. Söz konusu olan yeni özellik sayesinde İnstagram kullanıcıları, takipçi listelerini sınırlandırabilecek.

İnstagram kullanıcıların takip ettiği hesabın profilini ziyaret ettiğinde, hesap sahibinin takip eden ve takipçilerini görüntüleyebiliyor. Yeni özellik sayesinde, kullanıcılar kimleri takip ettiğinin görüntülenmesini gizleyebilmekte.

İnstagram'da Takipçiler Gizlenebilecek!

Söz konusu olan bu özellik, şimdilik doğrulanan hesaplar kullanabilmekte. Yeni özelliği Netflix'in resmi olan İnstagram hesabı üzerinden gösteren Alessandro Paluzzi'ye göre özellik aktifleştiği zaman, doğrulanmış olan bir hesabın takipçi bölümüne girildiğinde bir not çıkmakta. Çıkan notta, hesabın takip ettiği tüm kullanıcıların sadece hesap sahibi tarafından görülebileceğini ifade etmekte. İnstagram söz konusu olan bu yeni özelliği hakkında herhangi bir resmi açıklama yapmadı. Bu özellik tüm kullanıcılara sunulup sunulmayacağı bilinmiyor.

Siz bu özellik hakkında ne düşünüyorsunuz? Alt kısımdan yorum atarak görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski