ABD'li Kadın Polis Memurunun OnlyFans Hesabı İfşa Oldu! İstifa Etti!

ABD'li Kadın Polis Memurunun OnlyFans Hesabı İfşa Oldu! İstifa Etti!

ABD'li Kadın Polis Memurunun OnlyFans Hesabı İfşa Oldu! İstifa Etti!

ABD'de de 46 yaşında kadın polis memuru, eşiyle birlikte OnlyFans hesabı ifşa olmasıyla işinden oldu. Melissa Williams isimli memur, polislikten ayrılması için kanunlar gereği 30 bin dolarlık kıdem tazminatı aldığı bildirildi.

Colorado eyaletinde yaşayan Melissa Willams, 2020 Mayıs ayında OnlyFans hesabı açmaya karar verdi. Cinsel içeriklerin bulunduğu bu platformda, kocasıyla beraber paylaşımlar yaptı. Takma isim kullanan kadın, işin buraya kadar geleceğini düşünmediğini ve yaptığı paylaşımlarla hayatımı renklendirmek ve aynı zamanda tehlikeli işimde ki stresimi uzaklaştırdığını belirtti. 

Lexi Bella (@the_real_bella_lexi) ismiyle paylaşım yapan polis memuru, kendisinin ve kocasının fotoğraflarını paylaştı. İki çocuk annesi olan Melissa, "Kocamla paylaştığımız birçok fotoğraf ve özel hayatımızda yıllar boyunca edindiğimiz şeyler. Yoğun çalışıyordum ve genelde kocam sayfayı yönetti." dedi.

Kadın polis memuru, diğer polislerin OnlyFans platformunda takılırken keşfetmesi sonuncunda ifşa oldu. Melissa Williams, artık bir polis memuru değil. Fakat artık internet dünyasında ünlü bir fenomen olarak hayatına devam edecek gibi görünüyor. Yaptığı açıklamalarda, haftada 60 saate kadar çalıştığını, yoğunluktan sayfayı eşi yönettiğini ve yaptığı paylaşımlardan zevk aldıklarını ifade ettiler.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski