YouTube Music Yeni Özelliği!

YouTube Music Yeni Özelliği!

YouTube Music Yeni Özelliği!

Dünyanın en popüler video paylaşım platformu olan YouTube kullanıcıların göz bebeği. YouTube platformunu her gün milyonlarca kullanıcı kullanmakta. YouTube, kullanıcıları için müzik dinleme olarak YouTube Music servisini sunmakta. Söz konusu olan servisi de aktif bir şekilde kullanan pek çok kullanıcı mevcut. 

YouTube Music, kullanıcılarına daha iyi hizmet vermek için kendini her geçen gün güncelliyor. Yeni gelen güncelleme ile birlikte platform, çalma listelerinde 'Kaydet' butonunu aktif etti. Söz konusu olan buton Türkiye'de aktif olarak kullanılıyor.

iOS cihazlarında yeni güncelleme ile birlikte 'Kaydet' butonu mevcut. Bu buton hazırda bulunan müzik sırasını oynatma listesi olarak keydetmenize izin veriyor. Ayrıca söz konusu olan bu özelliği, ilk Google Play Music platformunda görmüştük. Şimdi ise YouTube Music, müzik sever kullanıcılarına daha kolay kullanabilmeyi sağlamak için bu butonu ekleyerek güncelledi.

Kullanıcılar 'Kaydet' butonunu görebilmeleri için ilk olarak albüm veya çalma listesi açmaları gerekmekte. Çalma listesini açtıktan sonra diğer parçaları görebilecekleri 'Sıradaki' sekmesine geçmeleri. Açılan sekmede kullanıcıların karşısına 'Kaydet' özelliği çıkacak. Söz konusu özellik ile birlikte çalma listesinin adını değiştirip kendi çalma listenizin arasına ekleyebileceksiniz. Özellik sayesinde YouTube Music kullanıcıları listelerine daha çok müzik ekleyerek kitapçıklarınızı zenginleştirebilecekler.

Özellik hakkında ne düşünüyorsunuz? YouTube Music platformunu kullanmakta mısınız? Alt kısımdan yorum atarak görüşlerinizi yazabilirsiniz.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski