Tesla Türkiye'ye Geliyor! Yeni İş İlanı Açtı!

Tesla Türkiye'ye Geliyor! Yeni İş İlanı Açtı!

Tesla Türkiye'ye Geliyor! Yeni İş İlanı Açtı!

CEO'su Elon Musk olan Kaliforniya merkezli bir Amerikan şirketi olan elektrikli araba modeli Tesla dünyada oldukça popüler. Tesla şirketi her ülkede hizmet vermemektedir. Dün sabah resmi olarak yapılan açıklamada Türkiye'de faaliyet vereceği açıklandı. Açıklamanın ardından gözler şirketin bir sonraki adımına çevrildi. Türkiye'deki faaliyetlerine başladığı ilk günde hızlı bir şekilde ilerlemeye başladı. Bu ilerlemenin ardından Tesla'nın internet sitesinden ilk iş ilanı yayınlandı.

Tesla, iş ilanlarını internet sitesi üzerinden tüm dünyaya iş ilanlarını aynı anda paylaşıyor. Gelen bilgilere göre Türkiye'deki iş ilanlarını da yayınlamaya başladı. Ancak iş ilanları kategorisinde şimdilik Türkiye'ye ait 1 adet iş ilanı gözükmekte. İş ilanında şirketin İstanbul'da açacağı mağazası için mağaza müdürü pozisyonunda ilanı mevcut.

Tesla'nın Türkiye'deki Operasyon Müdürü olan Emir Tunçyürek, yaptığı açıklamada faaliyetlerine hızla başlayacaklarını söylemişti. Açıklamanın ardından gelen iş ilanı ile şirketin Türkiye'deki faaliyetlerine önem verdiğini göstermiştir. Bununla birlikte kısa zaman içerisinde ülkemizde Tesla satış yapabilecek kapasiteye gelmek istediğini de göstermekte.

Tesla, Türkiye'de içinde bulunduğumuz 2022 yılının sonuna kadar 4 model aracını satışa çıkartmayı hedefliyor. Elektrikli otomobiller arasında Model 3, Model Y, Model S ve Model X yer almakta. Tesla kendi elektrikli otomobillerini şarj etmek için ise Tesla Supercharge istasyonlarını Türkiye'deki şarj istasyonu alt yapısını güçlendirmek istiyor.

Konu hakkında düşünceleriniz nelerdir? Alt kısımdan yorum yaparak düşünlerinizi paylaşabilirsiniz.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski