Anket Doldurarak Para Kazanma! 2021 İnternetten Para Kazanma Yolları!

İnternetten para kazanma olayı fazlasıyla popülerleşmeye başladı. İnternetten para kazanma yolları herkes tarafından denenmeye başladı. Bazıları blog yazarak para kazanma işine bazıları ise Adsense üzerinden para kazanma yolunda devam ediyor. İşte Anket doldurarak para kazanma!

Anket doldurarak para kazanma mümkün mü? Anket doldurarak para kazanma siteleriAnket doldur para kazan 2021 ve anket doldurarak ne kadar kazanılır bunların cevabını paylaşacağım. 

Anket Doldurarak Para Kazanma! 2021 İnternetten Para Kazanma Yolları!

Anket Doldurarak Para Kazanma! İnternetten Para Kazanma Yolları!

Anket doldurarak para kazanmak ne kadar mantıklı, anket doldurarak para kazanılıyor mu? bunlardan bahsedeceğiz. Sizlere en beğenilen 2 tana anket doldurarak para kazanma sitesi paylaşacağım.

1 - Anket Cepte

Anket Doldurarak Para Kazanma! 2021 İnternetten Para Kazanma Yolları!

Bu site sizlere pazar araştırması yapar ve araştırma yapan şirketlere çözüm ortaklığı sunar. Firmaların ihtiyaçları üzerine çıkarılan formları, anketcepte.com sisteminde kayıtlı üyelerine istatistik veri üretmek amacıyla paylaşır. Üye olan üyelerin belirlenen süre içerisinde soru formunu doldurmaları ve araştırmalara destek vermeleri ile kazandıkları sistemden olarak "ceppara" miktarı hesaplarına aktarılır.

Anketcepte'nin para birimi "ceppara"dır. Her 100 ceppara 1 TL yerine geçmektedir. Sistem şöyle. Sistem içerisinde tarafınıza gönderilen anketleri dolduruyorsunuz. Karşılığında o anket için belirlenen ceppara miktarı hesabınıza aktarılıyor. Anket içinde belirli kriterleri uygun olmasanız bile ödül olarak ceppara kazanırsınız. Yaklaşık 2500 ceppara yani 25 TL'ye ulaştığınız zaman profilim sayfasında bulunan Ödeme Talebinde Bulun yerine basarak ödeme talebinde bulunabilirsiniz. 

Buraya tıklayarak siteye ulaşabilirsiniz.

2 - Myiyo

Anket Doldurarak Para Kazanma! 2021 İnternetten Para Kazanma Yolları!

Myiyo, 10 yıldır sizlerin karşısında. Bu zaman içerisinde onbinlerce anket düzenledik ve dünya genelinde milyonlarca kullanıcıya başarılı bir şekilde ulaştı. Siteden 20.000 puan yaptığınız taktirde puanınızı nakite çevirme şansınıza sahipsiniz. Profilinzden ödeme butonuna tıklayıp 20.000 puan olduğu taktirde ödeme talep edebiliyorsunuz ve PayPal veya banka hesabına paranız gelecek ay başında hesabınıza yatar. 

Buraya tıklayarak siteye ulaşabilirsiniz. 

İnternetten para kazanma konusunda sizin düşünceleriniz nelerdir. Alt taraftan yorum yaparak görüşlerinizi okurlarla paylaşabilirsiniz. 

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski