Hızlı ve Öfkeli 10 Filminin Tarihi Ertelendi! Fast and Furious 10!

Hızlı ve Öfkeli 10 Filminin Tarihi Ertelendi! Fast and Furious 10!

Dünyaca popüler aksiyon filmi olan Hızlı ve Öfkeli serisinin yeni filminden yeni açıklamalar geldi. Hızlı ve Öfkeli 10 serisinin çıkış tarihi değişti ve ileriki tarihlere alındı. Hızlı ve Öfkeli 10 Filminin Tarihi Ertelendi!

Hızlı ve Öfkeli 10 Filminin Tarihi Ertelendi! Vizyon Tarihi!

Hızlı ve Öfkeli 10 Filminin Vizyon Tarihi Ertelendi!

2001 yılında ilk filmiyle vizyona giren Hızlı ve Öfkeli serisi büyük bir popülerliğe sahip oldu. Yıllarca popülerliğini sürdürüyor ve seriye 8 adet film daha eklemekte. Şimdi ise seriye yeni film eklemek için gün sayıyor. Hızlı ve Öfkeli 10! Yapılan açıklamalarda filmin vizyon tarihi 7 Nisan 2023 olacağı söylenmekte. Ancak bu tarih ile ilgili bir açıklama geldi. Söz konusu olan açıklamaya göre hızlı ve öfkeli 10 vizyon tarihi değişti.

Yapılan yeni açıklamalara göre popüler olan serinin yeni filmi, 19 Mayıs 2023'te vizyona girecek. Açıklanan son tarihin ise önümüzde ki günlerde değişebilme ihtimali mevcut. Mevcut olan pandemi şartları ve virüsler her sektörü etkilediği gibi sinema sektöründe de aksatmalar yaşanmakta.

Her ne kadar seri ilk filminin yayınlanmasından bu yana 20 yıl geçmiş olsa da filmin serileri çok popüler durumda. Serinin geçtiğimiz yaz vizyona giren son filmi Hızlı ve Öfkeli 9, 726 milyon dolar hasılat yaptığını açıkladı. Ayrıca bu rakam seride ki diğer rakamlara göre düşüktü. Bunun sebebi ise korona virüs ve pandemi nedeniyle sinemaya, toplu alanlara gitmekten çekinen sinema severler olmakta. 

Hızlı ve Öfkeli 10 Filminin Tarihi Ertelendi! Vizyon Tarihi!

Ayrıca yeni filmin ana temasıyla senaryosuyla resmi bir açıklama henüz yok. İddia edilen bilgilere göre yeni filmin konusu, Hızlı ve Öfkeli 9 ile bağlantılı olacak. 
Ek olarak da verilen bilgilere göre Ocak 2022'de Hızlı ve Öfkeli 10 ile birlikte Hızlı ve Öfkeli 11'in de çekimlerinin başlayacağını söylenmekteler.

Siz en çok Hızlı ve Öfkeli serisini seviyorsunuz? Konu hakkında düşünceleriniz nelerdir? Alt kısımdan yorum yaparak düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski