WhatsApp'a Yeni Gizlilik Özelliği Geliyor! DEYAYLAR!

WhatsApp'a Yeni Gizlilik Özelliği Geliyor! DEYAYLAR!

WhatsApp'a Yeni Gizlilik Özelliği Geliyor!

Dünyaca popüler olan mesajlaşma uygulaması Whatsapp yeni bir haber ile gündemde. Şimdi ise platform kullanıcılarının uzun zamandır beklediği bir özellik ile gelmeye hazırlanıyor. Söz konusu olan yeni özellik ile birlikte kişi listenizde bulunmayan kullanıcıların son görülmenizi görmesinin önüne geçilmiş olacak.

WhatsApp, geçtiğimiz günlerde Son Görülme (Last Seen) özelliği belirli kişilerden gizlenmenizi sağlayan bir özelliği test etmeye başlamıştı ve bu yeni özelliğe ek olarak da rehberinizde yer almayan kişilerin son görülmenizi takip etmesini daha zor hale getirmeye karar aldı.

WhatsApp'a Yeni Gizlilik Özelliği Geliyor! DEYAYLAR!

WABetaInfo, WhatsApp'ın yeni dönemde son görülme özelliğini varsayılan olarak "Kişilerim" olarak seçeneğini açıkladı. Bu sayede kullanıcı ayarlara girerek son görülmesini kimlerin takip edeceğini belirlemezse varsayılan olarak yalnızca kişilerine açık olacak. Son görülmesini herkese açmak isterse bu durum şimdilik değişiklik göstermeyecek. Ayrıca bu platformun yeni özelliği geliştirmesinin kullanıcıların kullanım alışkanlıklarını gözleyen üçüncü parti uygulamalar olduğu düşünülmekte. 

WhatsApp, kullanıcıların son görülmesini herkese açmasını engellemiş değil. İlerleyen günlerde son görülmelerini sadece kişilerine açmalarına yardımcı olabilir.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski