Survivor All Star 2022 Kim Elendi? Adaya Hangi Yarışmacı Veda Etti?

Survivor All Star 2022 Kim Elendi? Adaya Hangi Yarışmacı Veda Etti?

Survivor All Star 2022 Kim Elendi? Adaya Hangi Yarışmacı Veda Etti?

TV8 kanalında yayınlanan popüler yarışma programı olan Survivor'da eleme konseyi için geri sayım başladı. 5 Şubat Cumartesi gecesinden beri 3 dokunulmazlık oyunu ile bir ödül oyunu kapsamında kıyasıya mücadele veren Ünlüler takımı ve Gönüllüler takımı içinden 8 isim eleme adayı olarak belirlenmişti.

Survivor All Star 2022'de heyecan oldukça yüksek. Survivor'da 7 Şubat Pazartesi gecesi oynanan sok dokunulmazlık oyunundan sonra eleme adayları netleşmişti. Dün gece oynanan ödül oyunundan sonra Survivor hayranları, adadan kim gidecek sorularını araştırmaya başladı. 7 Şubat Survivor All Star'dan SMS oylaması sonucu kim elendi?

Survivor Sürgün Adasına Kim Gitti?

5 Şubat gecesi gerçekleşen ada konseyinde sürgün adasına gönderilen isimler belli oldu. İlk isim Furkan oldu. 6 Şubat'ta sürgün adasına giden Bora ve 7 Şubat'ta ise Gizem ve Sercan oldu.

9 ŞUBAT SURVIVOR ALL STAR 2022 KİM ELENDİ?

Survivor All Star'da elenen isim ada konseyinde açıklanacak. Elemeden önde bir oyun daha oynandı. Kadınlarda 1-0 öne geçen Ünlüler, Erkekler oyununda Gönüllüler kazanarak 1-1 oldu ve en iyiler yarışında Ünlüler kazanarak ödülün sahibi oldu.

Geçen hafta Aycan Yanaç, Survivor 2022'den ayrıldığı için eleme olmamıştı. Barış, Birsen, Mert ve Evrim geçen haftanın adaylarıydı. Son dokunulmazlık oyununda Ünlüler takımı kaybederek,  Furkan, Bora, Gizem ve Sercan aday oldu.

Bu hafta Survivor 2022'de eleme adayları 8 yarışmacı oldu. Bu yarışmacılar; Barış, Birsen, Mert, Evrim, Furkan, Bora, Gizem ve Sercan oldu. İşte Survivor All Star 2022'de adaya kim veda etti? Eleme sonucu veda eden isim! SMS sonucu açıklandı!

Survivor All Star 2022 adaya veda eden yarışmacının ismi, FURKAN oldu.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski