Survivor All Star 2022'den Aycan Yanaç Ayrıldı!

Survivor All Star 2022'den Aycan Yanaç Ayrıldı!

Survivor All Star 2022'den Aycan Yanaç Ayrıldı!

Survivor 2020'de Ünlüler takımında yer alan Aycan Yanaç, Survivor All Star 2022'de de Ünlüler takımında da yer aldı. All Star'da birkaç gündür yarışmaya çıkamayan Yanaç, ayrıldı mı? ayrılmadı mı? merak konusu oldu. Son durum nedir, Aycan Yanaç ayrıldı mı?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor programı ile adını duyuran Aycan Yanaç ekranlar da tanınmış bir yüz haline geldi. Son yaşanan gelişmelere göre Aycan Yanaç Survivor All Star'dan ayrıldı mı? İşte detaylar..

Acun Ilıcalı, konseyde açıklama yaptı. Aycan'ın bir sakatlığı olmadığını ve Survivor'a devam edip edemeyeceğini konusunda fazla zaman tanımayacağını söyledi. Survivor All Star 2022'ye devam edip edemeyeceğini kendisine bıraktığını söyledi.

Aycan Yanaç Survivor All Star 2022'den Ayrıldı!

Acun Ilıcalı konu ile ilgili açıklamayı yaptı. Ilıcalı, "Bu akşam eleme yapılmayacak. Ben ümitli değilim demiştim ve doğru çıktı. Aycan Yanaç şartların zorluğuna dayanamayarak Survivor All Star 2022'ye devam edemiyor. Aycan bugün itibariyle Survivor'da yok." dedi.

Acun Ilıcalı, bu hafta eleme yok. Adayların oyları aynı kalacak. Haftaya çıkan 4 aday ile beraber, 8 kişi arasında bir eleme gerçekleştirilecek. 

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski