Son Dakika: Okullar Tatil Edilmeye Devam Ediyor! Hangi İlde Okullar Tatil?

Son Dakika: Okullar Tatil Edilmeye Devam Ediyor! Hangi İlde Okullar Tatil?

Geçtiğimiz haftalarda yoğun kar yağışı hayattı olumsuz yönde etkilemişti. Yurdun bazı bölgelerinde yağmur devam ederken bazı illerde kar yağmaya devam ediyor. Son dakika haberine göre, yurdun yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Yoğun kar yağışı nedeniyle Çankırı ve Uşak'ta okulların tatil edilmesinin ardından Çanakkale ve Tunceli'de okullar tatil edildi.

Son Dakika: Okullar Tatil Edilmeye Devam Ediyor! Hangi İlde Okullar Tatil?

Çanakkale'de Yarın Okullar Tatil Edildi

Çanakkale Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Sağanak ve yüksek kesimlerdeki kar yağışı nedeniyle ulaşımda meydana gelebilecek olumsuzlukları önlemek için Biga, Çan ve Lapseki ilçelerinden sonra Çanakkale MERKEZ de taşımalı eğitime ara verildi. Daha önce taşımalı eğitimin tatil edildiği duyurulan Yenice ilçesinde ise Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı tüm eğitim kurumları yarın eğitim ve öğretime ara verildiğini açıkladı."

ÇANKIRI VE UŞAK'TA OKULLAR TATİL EDİLDİ < DETAYLARA BAK

Tunceli'de Okullar Tatil Edildi

Tunceli'de sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle merkez ve 3 ilçede eğitime verilen ara bir gün daha uzatıldı. Tunceli Valisinden yapılan açıklamada;

"Sabah saatlerine kadar orta şiddette devam edeceği öngörülen kar yağışının soğuk hava ile birlikte buzlanmaya sebebiyet vereceği değerlendirildiğinden olası risklerin önüne geçmek amacıyla; Tunceli İl Merkezimiz ile Ovacık, Nazımiye ve Pülümür İlçelerimizde eğitim öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir. İl Merkezimizde ve belirtilen ilçelerimizde kamuda çalışan hamile ve engelli personellerde idari izin sayılacaktır." açıklamasında bulundu.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski