Reynmen'in Annesine Silahlı Gasp Edildi!

Reynmen'in Annesine Silahlı Gasp Edildi!

Reynmen'in Annesine Silahlı Gasp Edildi!

Ünlü YouTuber ve şarkıcı 'Reynmen' olarak bilinin, gerçek adıyla Yusuf Aktaş ülkemizin popüler sosyal medya fenomenlerinin arasında. Milyonlarca takipçiye sahip olan ünlü şarkıcı geçtiğimiz günlerde korkutucu bir haberle karşı karşıya kaldı. Yayılan bilgilere göre 26 yaşındaki fenomen Reynmen'in annesi Nesibe Aktaş, evinde silahlı gaspa uğradı. Olay 29 Ocak tarihinde İstanbul'un Başakşehir ilçesinde gerçekleşti. Olayın sonucunda saldırgan, Nesibe Aktaş'ın cep telefonunu çaldığı belirtildi.

29 Ocak günü gerçekleşen olayda 25 yaşında olduğu bilinen silahlı saldırgan, Reynmen'in annesinin dairesinin kapısı çaldı. Nesibe Aktaş kapıyı açtı ve büyük şok uğrayarak saldırganın silahı ile karşı karşıya kaldı. Saldırgan, Nesibe Aktaş'ın telefonunu çalarak daireden kaçtı.

Yaşanılan olaydan sonra anne Aktaş hemen polisi arayarak durumu bildirdi. Olay yerine gelen polis ekiplerine suçlunun eşkal bilgilerini verdi. Polis ekipleri gelen bilgiler doğrultusunda yürütülen arama çalışmalarında 25 yaşındaki Yunus K. isimli gaspçıyı Esenyurt'ta yakalandı. Karakoldaki işlemlerinin sonrasında gaspçı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca evine gelen gaspçının üzerinden esrar, mariuhana ve metamfetamin adlı uyuşturucu maddeleri bulundu. Gaspçının geçmiş dönemlerde de uyuşturucu bulundurmaktan kaydı olduğu bilgisi alındı.

Siz olay hakkında ne düşünüyorsunuz? Alt kısımdan yorum yaparak paylaşabilirsiniz.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski