Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Elektrik Faturaları Hakkında Açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Elektrik Faturaları Hakkında Açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Elektrik Faturaları Hakkında Açıklaması!

Geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Covid-19 testi pozitif çıkmıştı. Şimdi ise durumunun iyi olduğunu vatandaşlara açıklamıştı. Erdoğan, uzun zamandır gündem de olan elektrik faturaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını cevaplayan Erdoğan, elektrik faturalarına muhalefetin tepkisiyle ilgili tepki gösterdi.

Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamada ülkemizdeki muhalefet ile halk tarafından istenen elektrik faturalarında indirim ya da zammın tamamen geri çekilmesi talebine açıklamalarda bulundu. Erdoğan, şuanda her türlü indirim uygulandığını belirtti. Ek olarak da ülkemizdeki fiyatların Batı ülkelerindeki doğalgaz ve elektrik fiyatlarıyla karşılaştırılmasını istedi.

"Batı ülkelerindeki doğalgaz ve elektrik fiyatlarını karşılaştırın!"

Erdoğan'ın elektrik faturaları hakkında yapmış olduğu açıklamada: "Muhalefetin elektrik ve doğalgaz konusundaki spekülatif gayretlerini boşa çıkarmak gerekiyor. Muhalefetin anlattığı gibi bir durum söz konusu değil. Batıda şu anda elektrik, doğalgaz fiyatları nerelerde? Biz şuanda vatandaşımızı çok daha rahatlatabilmek için elimizden gelen her türlü indirimi uyguladık, uygulamaya da devam ediyoruz vatandaşımızı enflasyona ezdirmedik ezdirmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Ek olarak yaptığı açıklamada Erdoğan, bu zamana kadar iki doz Sinovac ve üç doz BioNTech aşısı olduğunu söyledi. Ayrıca eşi Emine Erdoğan'ın henüz hastalık sürecini atlatamadığını ve tedbirlerin devam ettiğini söyledi.

Siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz? Alt kısımdan yorum yaparak belirtebilirsiniz.

1 Yorumlar

  1. Ben Farklı Ülkedemi Yasıyorum Anlamadım Bunca Millet fatura Atıyor Hiçmi Görmüyorsunuz?

    YanıtlaSil
Yorum Gönder
Daha yeni Daha eski