Cristiano Ronaldo Instagram'da Rekor Kırdı!

Cristiano Ronaldo Instagram'da Rekor Kırdı!

Cristiano Ronaldo Instagram'da Rekor Kırdı!

Futbol dünyasının yıldızlarından olan ve şuanda Manchester United'de forma giyen Cristiano Ronaldo, hem sahada ettiği başarılarının ardından son dönemde de sosyal medyada rekor kırmayı başardı.

Ronaldo, geçtiğimiz günlerde 37 yaşına girdi. Geçen sene Eylül ayında 237 milyon takipçiye sahipti. Bu takipçi sayısı ile Instagram'da en çok takipçiye sahip erkek olarak kayıtlara geçmişti. Ünlü futbolcu bu kez Instagram takipçi sayısında kadın, erkek fark etmeksizin herkesin önüne geçti ve rekor kırdı.

Cristiano Ronaldo, 400 milyon takipçiye sahip oldu

Geçtiğimiz günlerde doğum gününü Instagram sayfasından paylaşan Ronaldo, birkaç gün sonra 400 milyon takipçiye ulaştı ve bu takipçi sayısına sahip olan ilk Instagram kullanıcısı haline geldi.

Cristiano Ronaldo Instagram'da Rekor Kırdı!

Ronaldo'nun en yakın rakipleri ise bir başka efsane futbolcu olan 306 milyon takipçisi olan PSG forması giyen Lionel Messi oluyor. Bir diğeri de Amerikalı model Kylie Jenner, 308 milyon kullanıcıyla ikinci sırada yer alıyor.

Cristiano Ronaldo'nun her bir gönderi için ortalama 10 milyon 'beğenisi' olan 3242 gönderisi var ve 500 kişiyi takip ediyor.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski