WhatsApp'ta Ana Sayfa Değişikliği iOS!

WhatsApp'ta Ana Sayfa Değişikliği iOS!

WhatsApp'ta Ana Sayfa Değişikliği iOS!

Dünyanın en popüler olan mesajlaşma platformu WhatsApp, iOS sürümünde kısa bir zaman içinde yeni özellik gelecek. Uygulama yeni anasayfaya ulaşacak.

WhatsApp uygulaması dünyada hem iOS hemde android de oldukça popüler. Geçen sene yaşanan gizlilik konusunda güvenilmez anılar yaşatsa da hala en popüler mesajlaşma platformu.

Şimdi ise uygulama ile ilgili yeni haberler geldi. iOS kullanıcıları için ilerki günlerde WhatsApp uygulamasını açtıkları zaman farklı arayüzle karşılaşacak.

Bildiğiniz üzere WhatsApp'a yeni bir güncelleme geleceği zaman WABetaInfo önceden haber vermekte. Şimdi çıkan haberlere göre beta kullanıcılarının bazılarının WhatsApp ana sayfasında değişiklikler var. Tüm beta kullanıcıların henüz deneyemediği bu özellik geliştirilme aşamasında. 

WhatsApp'ta Ana Sayfa Değişikliği iOS!

Yeni gelen güncelleme ile birlikte WhatsApp'ın iOS'taki ana sayfasında 'Yeni Grup' ve 'Toplu Mesaj' seçeneği kaldırılıyor. WABetaInfo'nun paylaştığı görsele göre sol tarafta ki ana sayfanın mevcut hali, sağ tarafında ise gelecek güncellemede olacak halini görülmekte. Alt kısımdan ise gelecek güncelleme ile açılacak menü tasarımı yer almakta.

Peki bu güncelleme ne zaman gelecek sorusuna, WhatsApp'a ne zaman geleceği belli değil. Tahminlere göre kısa süre içerisinde iOS sürümüne gelmesi bekleniyor.

Siz bu özellik hakkında ne düşünüyorsunuz. Alt kısımdan yorum atarak görüşlerinizi bizlere ve kullanıcılara paylaşabilirsiniz.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski