WhatsApp'tan Yeni Özellik: Hakkınızda Konuşulduğunda Haber Verecek!

WhatsApp'tan Yeni Özellik: Hakkınızda Konuşulduğunda Haber Verecek!

WhatsApp'tan Yeni Özellik: Hakkınızda Konuşulduğunda Haber Verecek!

Dünyanın popüler mesajlaşma platformu olan WhatsApp, yeni bir özellik ile karşımıza geliyor. iOS sürümü için gelen bu özellik, gruplarda sizden bahsedildiği zaman haberiniz olacak. 

Platform, son güncellemelerinde bildirim özelliği ile geliştirmeler yaptı. iOS 15 için 2.22.1.1 beta sürümünü TestFlight kullanıcıların hizmetine sundu. Ek olarak bu güncelleme de WhatsApp platformundan bildirim aldığınız zaman, bildirim çubuğunuza gelen mesajlarda göndericinin profil fotoğrafı eklendi.

WhatsApp, bildiğiniz üzere artık Meta'ya bağlı bir platform. Yeni gelen güncelleme ile birlikte beta sürümünü 2.22.1.71 çıkarttı. 

WABetaInfo tarafından açıklanan haberde yeni özellik, bir kullanıcı sizin hakkınızda konuştuğu zaman WhatsApp size bildirim göndereceğini belirtmekte.

WhatsApp Yeni Güncelleme; WhatsApp bildirimlerin de profil fotoğraflarını görebileceksiniz

WhatsApp Yeni Güncelleme; WhatsApp bildirimlerin de profil fotoğraflarını görebileceksiniz

WhatsApp'ta orijinal ismi menrion'lama olan 'bahsetme' özelliğe mevcut. Bu özellik sayesinde, mevcut olduğunuz gruplarda ki bir kişi sizi @ işaretini kullanarak adınızı yazıp sizden bahsedebilmekte. Kullanıcıların birbirlerine kolayca mesaj göndermesini sağlayan bu özellik, 'mesaj yanıtlama' özelliğine ek olarak sunulmakta.

WABetaInfo'nun paylaştığı bilgilere göre, WhatsApp platformunda bizden bahsedildiği zaman ve mesajınızı yanıtladığı zaman sizlere bildirim gelecek. Güncelleme gelmeden önce bu özellik mevcut değildi. 2.22.1.71 beta sürümü ile WhatsApp'ın iOS uygulamasına, bahsedilme ve yanıt bildirim kısmında görme desteği getirmekte. Bu özellik sadece WhatsApp gruplarında çalışacak. 

Yeni Özellik Ne Zaman Gelecek?

WhatsApp'ın çıkarttığı bu yeni özellik gelecekte daha fazla hesap için etkinleştirmeyi planlıyor. Ancak resmi bir duyuru tarihi ve açıklama yapılmadı.

Siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz? Alt kısımdan yorum atarak görüşlerinizi bizlere ve kullanıcılara paylaşabilirsiniz. Daha fazla teknoloji haberleri için fenabisey sayfasını takipte kalın.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski