WhatsApp Sesli Mesajlara Yeni Özellik!

WhatsApp Sesli Mesajlara Yeni Özellik!

WhatsApp Sesli Mesajlara Yeni Özellik!

Dünyaca popüler mesajlaşma platformu olan WhatsApp yeni özellik geldi. Uygulama uzun sesli mesajları dinlemeye kolaylaştıran yeni bir özellik ile geliyor.

Uygulama kendini sürekli geliştiriyor. Sesli mesajlar için de yeni izellik getiriyor. 2021 yılı sonlarında gelen özellik sesli mesajlar için kademeli hızlara sahip hızlı oynatma butonu gelmişti. Daha sonra bunu anlık oauan ses dosyaları için de aktif etmişti. WhatsApp şimdi ise yeni özellik üzerinde çalışmakta. Uzun sesli mesaj atan arkadaşlarınız için sıkılmadan dinlemenizi yardım edecek bir özellik geliyor. 

WhatsApp'tan gönderilen sesli mesajların uygulamanın arka planında dinleme ve çalınabildiği bir beta sürümü ile denenmekte. Ek olarak bu gelen özellik ilk kez duyulduğu zaman, sesli mesajların hızlandırılmasının da konuşulduğu geçtiğimiz yıl Nisan ayıydı. Aynı yıl içerisinde Eylül ayında da uygulama, mesajları göndermeden önce dinleme şansınızı tanıdı.

WhatsApp Sesli Mesajlara Yeni Özellik!

WABetaInfo, Android beta sürümü olan 2.22.3.1'in bir kullanıcının arka planda sesli mesajları dinlemesine izin verildiğini açıkladı. Gelen açıklamalara göre kullanıcılar, uygulamanın üst kısmında sesli mesaj oynatıcısını ve onun altında Sohbetler Durum ve Arama çubuğunu görecekler. Sesli mesaj oynatıcısı, devam ettir, duraklat ve kapatmak için bulunan sraflsron uyanında ilerletmek çubuğuna da sahip. Ayrıca uygulamadan çıkıp başka bir uygulamaya girildiğinde oynatıcı çalışmaya devam etmekte

Siz bu güncelleme hakkında düşünceleriniz nelerdir? Alt kısımdan yorum atarak görüşlerinizi bizlere ve kullanıcılara paylaşabilirsiniz.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski