Ünlü Twitch Yayıncısı Pqueen'e Soruşturma Başlatıldı!

Ünlü Twitch Yayıncısı Pqueen'e Soruşturma Başlatıldı!

Ünlü Twitch Yayıncısı Pqueen'e Soruşturma Başlatıldı!

Dijital yayın platformu Twitch ülkemizde oldukça popüler. Birçok yayıncı Twitch platformunda ki yaptığı yayınlardan dolayı milyonlarca hayran kitlesine sahip. Kadın yayıncı olarak birçok başarıya imza atmış olan Pqueen adı ile tanıdığımız Pelin Baynazoğlu da popüler yayıncılar arasında yerini almakta.

Geçtiğimiz zamanlarda yayınında kişisel bilgileri paylaşılan ve tatsız süreçler geçiren Twitch yayıncısı Pqueen, şimdi ise başka bir olayla karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz hafta attığı bir tweet ile hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu. 

Pqueen, aylar önceki yayınında 'Yaşasın ırkımız, Çin'e bedel kırkımız' sözleriyle eğlenceli bir dansla eşlik etmişti. Bu yaptığı görüntüler sonrası da hakkında soruşturma başlatıldı. 

Pqueen, Twitter'da attığı bir tweet ile, sebebini açıklamadan ifadesini verdiğini söyledi. Daha sonra gerçekleştirdiği Twitch yayının da durumu açıklığa kavuşturdu. Söz konusu olayın dans sebebiyle hakkında soruşturma başlatıldığını ve ifade verdiğini söyledi. Bu olayın en dikkat çekici yanı bu video ile Pqueen'in 'halkı kin ve düşmanlığa sevk etme' suçlamasına maruz kalması. 

Bu olayın yaptığı dansı bir kişi tarafından CİMER'e şikayet edilmesi. Başarılı kadın Twitch yayıncısı Pqueen, söz konusu olan olayın ilerlemesi hakkında belirsizlik olduğunu ve durumun bir davaya kadar ilerleyebileceğinide belirtti. Ek olarak Pqueen açıklamalarına, hakkında Cumhurbaşkanına hakaret suçlaması olduğunu da söyledi.

Siz bu olay hakkında ne düşünüyorsunuz? Twitch platformunu kullanmakta mısınız? Alt kısımdan yorum atarak görüşlerinizi bizlere ve kullanıcılara paylaşabilirsiniz.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski