Son Dakika! Kar Tatili 20 Ocak Hangi İllerde!

Son Dakika! Kar Tatili 20 Ocak Hangi İllerde!

Son Dakika! Kar Tatili 20 Ocak Hangi İllerde!

Türkiye'nin İl ve İlçelerde yoğun kar yağışı devam ediyor. Yurdun büyük bir bölümünde etkili olan kar yağışı, eğitime engel oluyor. Okullar, olumsuz olan hava şartları nedeniyle kar tatili yalıyor. 20 Ocak Perşembe Kar Tatili Hangi İllerde?

ŞANLIURFA

Şanlıurfa Valiliğinden yapılan açıklamada, il genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle resmi, özel okul ve kurumlarda eğitime 20 Ocak Perşembe günü ara verildiğini açıkladı. Ek olarak, engelli ve hamile personellerin de Perşembe günü yarın idari izinli sayılacaklar.

RİZE

Rize Valiliğinden yapılan açıklamada, İlimizde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı resmi ve yaygın eğitim kurumlarının tüm kademelerinde, özel öğretim kurslarında, çeşitli kurslarda ve özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitime 20 Ocak Perşembe günü ara verildiğini açıkladı. Ek olarak yapılan açıklamada, engelli ve hamile personellerin de Perşembe günü yarın idari izinli sayılacaklar.

AĞRI

Ağrı valiliğinden yapılan açıklamada, Yoğun kar yağışı nedeniyle merkez ve ilçelerinde bulunan tüm okullar 1 gün arayla 20 Ocak Perşembe günü ara verildiğini açıkladı. 

Daha fazla yapılan açıklamalardan haberdar olmak için takipte kalın.
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski