iOS 15.2.1! Yenilikleri Neler?

iOS 15.2.1! Yenilikleri Neler?

iOS 15.2.1! Yenilikleri Neler?

Dünyanın en popüler teknoloji şirketi Apple, yeni bir güncelleme ile karşımızda. Apple, iPhone ve iPad'ler için iOS 15.2.1 ve iPadOS 15.2.1 sürümünü yayınladı.

iOS 15.2'nin yayınlanmasının ardından yaklaşık bir ay sonra şirket yeni bir sürüm daha çıkarttı. Geçtiğimiz yılın Eylül ayında yayınlanan iOS 15.2 ile birlikte Dijital Miraj, Uygulama Gizlilik Raporu, Mesajlar için İletişim Güvenliği özellikler gelmişti. Şirket yeni yayınladığı güncelleme daha çok, iPhone ve iPad'lerdeki hataları düzeltmek için yapıldı.

Yeni güncelleme 19C63 yapı numarası ile çıktı. Bu güncellemenin boyutu telefon modeline göre değişiklik gösteriyor. Örnek verecek olursak iPhone 13 Pro Max'te güncelleme yaklaşık 960 MB boyunda iken, iPhone 8'de ise bu boyut 727 MB gözükmekte. Peki yeni gelen güncellemeler neler var?

iOS 15.2.1, iPhone'unuz için aşağıdaki hata düzeltmelerini içerir;

  • Mesajlar'da iCloud Bağlantısı kullanılarak gönderilen fotoğrafların yüklenmemesi
  • Üçüncü taraf CarPlay uygulamalarının yanıt vermemesi

Ek olarak iPadOS 15.2.1 güncellemesini de yayınladı. Söz konusu olan şirket yeni güncelleme yayınladıktan sonra aynısını iPadOS işletim sistemine de vermekte. iPad'ler de güncelleme alarak, iPadOS 15.2.1 sürümünü destekleyen modellerini de yayınladı. 

iOS 15.3 ve iPadOS 15.3 ile birlikte tvOS 15.3 watchPS 8.4 yeni beta sürümlerini geliştiricileri için sunuldu.

Siz Apple markasını kullanıyor musunuz? Güncelleme hakkında düşünceleriniz neler? Alt kısımdan yorum atabilirsiniz.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski