MIUI 13 Güncellemesi Alan Üç Xiaomi Cihazı!

MIUI 13 Güncellemesi Alan Üç Xiaomi Cihazı!

MIUI 13 Güncellemesi Alan Üç Xiaomi Cihazı!

Yeni arayüzü ile dikkatini çeken Xiaomi, MIUI 13 güncellemesini üç akıllı cihazına sundu. Aralık ayın da gerçekleştirilen lansmanda yeni MIUI 13 arayünüzü tanıtan ve tüm kullanıcıların övgüsünü alan Xiaomi, ilk güncellemelerini yavaş yavaş dağıtmaya başladı. Ocak ayında önce kapalı beta sürecinde olacak telefonları duyuran üretici, şimdi de üç farklı cihazına yeni güncellemesini sundu.

Mi Mix 4 ve Mi Pad 5 serisine MIUI 13 Müjdesi!

Kendi ülkesindeki cihazlara yani Çin yazılımına sahip (China ROM) Mi Mix 4 ve Mi Pad 5 serisindeki cihazlara MIUI 13 güncellemesini sunan Xiaomi, farklı modeller için de bir adım atmış oldu. 2021 yılının Ağustos ayında Mi Mix'in 4. jenerasyonunu tanıtan Xiaomi, bu telefona MIUI 13 güncellemesini yayınladı.

MIUI 13 Güncellemesi Alan Üç Xiaomi Cihazı!

Snapdragon 888+ işlemciye sahip ve çerçevesiz ekranlı olan Mi Mix 4'ün yanı sıra tabletlerine de paketi sunan Xiaomi, lansmanda tanıttığı özellikleri tablet kullanıcıların deneyimine sundu. Mi Pad 5 serisindeki iki tablet de MIUI 13 güncellemesi alacak. Xiaomi Mi Pad 5 ve Mi Pad 5 Pro cihazları daha işlevsel hale gelecek ve Xiaomi telefonları ile veri aktarımını daha sorunsuz bir şekilde gerçekleştirecek.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski