iPhone SE 3 Tanıtım Tarihi Sızdırıldı! Fiyatı Ne Kadar?

Teknoloji devlerinden olan Apple, 'Ucuz iPhone' olarak tanıtılan yeni akıllı telefonu iPhone SE 3 ile ilgili araştırmalar şimdiden başladı. Geçtiğimiz günlerde değeri 1 trilyon dolara ulaşan Apple'in, yeni telefonu merak içinde bekleniyor. iPhone SE 3 özellikleri ve çıkış tarihi de gündem olaylarının arasında. iPhone SE 3 ile ilgili detaylar.

iPhone SE 3 Tanıtım Tarihi Sızdırıldı! Fiyatı Ne Kadar?

iPhone SE 3 Tanıtım Tarihi Sızdırıldı! Fiyatı Ne Kadar?

Şirketin geçtiğimiz yıl Eylül ayında piyasaya çıkardığı yeni iPhone 13, büyük bir ilgi sahibi oldu. Diğer serilere göre model birçok yenilik ile beraberinde geldi. Kullanıcılar daha sonra yeni modelin piyasaya çıkmasını dört gözle beklemekteler.

iPhone 13'ün satışa sunulmasıyla birlikte birçok insan yeni modelin gelmesini bekliyor. Söz konusu yeni model ise Apple'ın Special Edition (SE) serisinin 3. Nesil modeli iPhone SE 3 olacak. Fakat her ne kadar şirket tarafından ne zaman çıkış tarihi yapacağı bilgisi gelmese de modelin kısa sürede raflarda yerini alması beklenmekte.

2022 yılına girmemiz ile birlikte Apple, yeni modeli olan iPhone SE 3'ün piyasaya çıkmasına az bir zaman dilimi kaldı. Şirket tarafından konu ile ilgili bir açıklama gelmese de sızıntılar mevcut. Bu zaman dilimine kadar tasarımı hakkında, teknik özellikleri ve fiyatına kadar birçok iddia vardı. Şimdi ise birkaç ay sonra satışa çıkacağına dair iddialar gelmekte.

Ortaya atılan 2022'nin ilk çeyreğinde çıkacağına dair iddialar mevcuttu. Şimdi ise Bloomberg yazarlarından Mark Gurman, yeni serinin Mart ve Nisan aylarında tanıtılacağını iddia etti. Ek olarak Mark Gurman, şirket kısa süre içerisinde sanal etkinlik düzenleyerek iPhone SE 13 modelini tanıtacağını söyledi.

iPhone SE 3 Fiyatı Nedir?

Apple şirketi tarafından piyasaya sürülecek olan yeni telefonu iPhone SE 3'ün fiyatı ne kadar olacağı merak içinde bekleniyor. Özel sürüm olarak bilinen ve aynı işletim sistemine sahip olan iPhone SE 3'ün fiyatı ise şimdilik bilinmemekte. Fakat piyasada yer alan iPhone fiyatlarına nazaran çok daha ucuz olacağı öngörülmekte. Türkiye'de muhtemelen iPhone SE 3 fiyat aralığı 6 - 7 bin TL arasında değişecektir.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Alt kısımdan yorum yaparak görüşlerinizi bizlerle ve kullanıcılarla paylaşabilirsiniz.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski