Dolar ve Altın Tahmini! Ekonomistler Yükseliş Bekliyor!

Dolar ve Altın Tahmini! Ekonomistler Yükseliş Bekliyor!

Dolar ve Altın Tahmini! Ekonomistler Yükseliş Bekliyor!

Dolar ve Altında yılın son günlerin de yeniden yükseliş yaşanıyordu. Dolar kuru sert bir yükselişle 18 TL seviyelerine kadar çıkmıştı. Gram Altın fiyatları 1000 TL uçlarında görünmüştü. 20 Aralık'ta yapılan müdahale ile birlikte dolar 10 TL seviyesine kadar gerilemişti. Dolar kuru yılın son işlem gününde yönünün tekrardan yukarıya çevirdi. 20 Aralık'tan sonra 11 TL seviyesine kadar çekilen dolar yılın son işleminde 13,27 TL seviyesinde tamamladı. Güncel Dolar Fiyatı 13,7192 TL.

İslam Memiş Altın Dip Yapıp Yükselecek!

İslam Memiş, yaptığı açıklamalarda 2021'de risk alanların, alım veya satım yapanları zarar ettiği bir yıl olduğunun altını çizdi. Twitter hesabından paylaşım yapan İslam Memiş, 

"2022 yıl içinde altının gram fiyatında 1.450 TL, gümüşün gram fiyatında 20 TL seviyelerini bekliyor olacağım. Yıl içinde öngördüğüm bu rakamları zirve seviyesi olarak takip edeceğim. Kısa vadede 'Hani olacaktı' diyen kaybedecek, fiyata aldırmayıp miktarını artıran kazanacak" ifadesini kullandı.

İslam Memiş'ten Dolar ve Altın için üç önemli tarih!

İslam Memiş, ek olarak da 1450 lira tahminine gelen eleştiriler üzerine, 

"(Hani düşecekti, şimdi 1.450 lira diyorsun) diyen arkadaş, sen şimdiden kaybettin. Bu piyasada dolaşmaya, batacaksın. '2.dip sonrası' yazıyor. Okumuyor veya okuduğunu anlamakta zorlanıyorsun. Boşuna heveslenme 'alım-satım yaparım para kazanırım' diye. KAYBEDECEKSİN" uyarısını yaptı.

Remzi Özdemir 18 TL Seviyesini Görebilir! 

Remzi Özdemir, dolarizasyon uyarısı yaparak doların yeniden yükseliş yapacağını ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin ağzından kaçırdığı yüzde 12 faiz sözü olduğunu belirtti. Ek olarak Özdemir, Ocak ayında önemler alınmaz ise dolar kuru yeniden 18 TL olabileceği uyarısında bulundu.

Selçuk Geçer 15-16 TL Seviyesini Göreceğiz!

Dolar kuru 30 TL olur, 50 TL olur çıkışı ile çok konuşulan ve hakkında BDDK tarafından suç duyurusunda bulunan Selçuk Geçer, Dolar kurunun Ocak ayında yükselişini sürdürecek. Yaptığı açıklamada,

"Tek endişem kırılmaların olabileceği yönünde. Çünkü 3-22 Ocak ve 14-15 Şubat'ta FED'in açıklayacağı karar çok önemli olacak. Bütün bunlar kurdaki kırılmaları tetikleyebilir. Normal yükseliş eğitimiyle ocak ayı içerisinde en iyi ihtimalle doların 15 TL veya 16 TL seviyeleri göreceğini düşünüyorum." açıklamalarında bulundu.

Bu durum hakkında düşünceleriniz neler? Alt kısımdan yorum yaparak görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski