Bitcoin Yönünü Düşüşe Çevirdi 2022!

Bitcoin Yönünü Düşüşe Çevirdi 2022!

Bitcoin Yönünü Düşüşe Çevirdi 2022!

Kripto para birimlerinden en büyüğü olan Bitcoin, 13 yılına girdi. Kurucusu Satoshi Nakamoto olarak bilinin coin, son zamanların en gözdesi oldu. Ekim ayında Bitcoin en yüksek seviyesini yakaladı ve 60 bin dolara ulaşmıştı. Çin'den ve Hindistan'dan yasaklanan BTC büyük sarsıntı yaşadı. Yönünü düşüşe çevirdi. Bitcoin son durum!

Ek olarak Aralık ayında kripto para sektöründe büyük çöküş yaşandı. Bitcoin yüzde 22 değer kaybetti ve 42 bin dolar seviyesine kadar düştü. Bunun yakında Ethereum (ETH) 3.927 dolara düştü. Diğer kripto para birimleri olan Dogecoin, BNC ve Shiba Inu bu durumun kaderini yaşadı. Olaylardan sonra kendini toparlamaya çalışan Bitcoin (BTC) yeniden düşüş potasına girdi.

Bitcoin'de durum nasıl? 46 bin dolar!

Dünya kripto para fiyat takip sitesi olan CoinMarketCap'ın verilerine göre Bitcoin bu haftaya 47 bin dolar ile başladı. Fakat dün Bitcoin'de öyle saatlerinden sonra düşüş yaşandı ve 46 bin dolar seviyesine düştü. Bu düşüş yavaş yavaş olsa da dünyanın en popüler kripto para birimi olan Bitcoin 46.500 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Bitcoin, son 24 saat içinde açıklanan verilere göre; en yüksek 47.410 dolar ve en düşük 46.500 dolar seviyelerinde görüldü.

Bitcoin Yönünü Düşüşe Çevirdi 2022!

Ethereum'un durumu?

Bir diğer kripto para birimi olan Ethereum, 3 Ocak'ta 4 bin seviyelerine çıkmıştı. Ancak akşam saatlerine doğru düşüş yaşanmaya başladı. Güncel verilere bakarsak Ethereum 3.761 dolardan işlem görüyor. Son 24 saate bakacak olursak ETH, en yüksek 3.836 dolar, en düşük 3,698 dolar seviyesinde oldu. 

Dogecoin'de durumlar nasıl?

Bir başka kripto para birimi olan Dogecoin (DOGE), yeni yılda değişmedi ve 1 doların altında süzülmeye devam ediyor. CoinMarketCap'ın gösterdiği verilere göre 24 saat içinde DOGE, en yüksek 0.1731 doları, en düşük 0.1683 doları seviyelerini gördü.  

Siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Kripto para yatırımı yapıyor musunuz? Alt kısımdan yorum yaparak görüşlerinizi bizlere ve okurlara paylaşabilirsiniz. Kripto para haberleri hakkında fenabisey web sayfasını takipte kalın.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski