TOGG LOGOSUNU YENİLEDİ! İŞTE YENİ TOGG LOGO!

TOGG LOGOSUNU YENİLEDİ! İŞTE YENİ TOGG LOGO!
Togg logosunu yeniledi. Yerli otomobil TOGG logosu resmi Twitter hesabı üzerinden yayınlandı. İşte Togg yeni logosu!

TOGG LOGOSUNU YENİLEDİ! İŞTE YENİ TOGG LOGO!

TOGG "Türkiye'nin Otomobil Girişim Grubu", uzun bir süredir yerli otomobil üzerinde çalışmakta. Geçtiğimiz günlerde şirketten araçla alakalı yeni görüntüler gelmişti. Fakat aracın logosunun tasarımını herkes tarafından merak ediliyordu ve yeni logo belirlendi. İŞTE YENİ TOGG LOGO!

Terli otomobil şirketi uzun süredir Togg otomobilin logosu üzerinde çalışma yapmaktaydı. Bu çalışma bitti ve yeni TOGG logosu resmi Twitter hesabından paylaşıldı ve twitin açıklamasında "Doğu ile Batı'nın buluşma, bugün ve geleceğin kesişme noktası" sloganı ile açıklandı. Yapılan paylaşımın ardından TOGG logosu gündem oldu.

TOGG logosunu incelediğimizde sade bir tasarım halinde görmekteyiz. Logoda elektrikli otomobilleri simgelemek için mavi renkler kullanılmakta ve Togg yazısı zarif bir fonta sahip. 

Bu yeni logonun yerli otomobil modellerinde kullanılması beklenmekte. Ama söz konusu olan logonun gelecek zamanlarda logo değişiminin olup olmayacağı henüz belli değil.

Geçtiğimiz haftalarda şirket resmi Twitter hesapları üzerinden bir paylaşım yapmıştı. Bu paylaşım Las Vegas'ta düzenlenecek olan CES 2022 - Tüketici Elektroniği Fuarı'nda yer alacakları belirtilmişti. Paylaşımda "YeniLigeYolculuk" etiketi kullanılmakta. Yerli otomobilimizin bu etiketin kullanılması, yurt dışı pazarlarına açılmak istediğini belirtmekte.

Siz TOGG logo hakkında neler düşünüyorsunuz? Alt kısımdan yorum yaparak görüşlerinizi bizimle ve kullanıcılarla paylaşabilirsiniz.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski