İnstagram 60 Saniyelik Hikayeler Özelliği!

 İnstagram 60 Saniyelik Hikayeler Özelliği!

Sosyal medya platformlarından en çok kullanılanlardan biri olan İnstagram yeni bir özellik ile karşımıza gelmişti. Bu özellik ile birlikte kullanıcılar 60 saniye hikaye paylaşabilmekte. Şimdi ise konu ile ilgili güncel duyuru yapıldı.

Matt Navarra, sosyal medya platformlarıyla ilgili paylaşımlar yapmakta. Matt, yeni bir duyuru yaptı ve İnstagram'ın bir süredir birçok ülkede test edilen İnstagram 60 saniye Hikaye Özelliği özelliğinin Türkiye'ye de geldiğini söyledi. Ancak ülkemizden bir kullanıcının yaptığı paylaşımla bu söz konusu olan haber doğrulandı. Bu sayede birçoğumuzun yeni özellikle kullanılabilir ve tanışma imkanı olduğu bilinmekte. 

İnstagram 60 Saniyelik Hikayeler Özelliği!

İnstagram 60 Saniye Özelliği Nasıl Yapılır?

İnstagram'ın Türkiye'de test etmeye başladığı özellik, şimdilik tüm kullanıcılar erişim sağlayamıyor. Test programına dahil edilen kullanıcılar konuyla ilgili bir bildirim almaktalar. "Daha uzun hikayelerle tanış" bildirimi, artık 15 saniyeden daha uzun storylerin birden çok parçalara ayrılmayacağı söylenmekte. İnstagram 60 Saniyelik Hikayeler Özelliği! Fakat İnstagram bu yeni özellik ile ilgili bir açıklamada bulunmadı. Söz konusu olan özelliğin açıkçası tüm kullanıcılara ne zaman ulaşacağı şimdilik bilinmemektedir.

Siz bu özellik hakkında ne düşünüyorsunuz? Alt kısımdan yorum yaparak fikirlerinizi kullanıcılara sunabilirsiniz. 

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski