Squid Game Yeni Sezon Müjdesi!

Popüler dizi ve film platformu Netflix, Squid Game yayınlandığından beri en popüler dizi oldu. Dizinin hayranları dizi biter bitmez acaba 2.sezon ne zaman geleceği hakkında merak içindelerdi. Nihayet bu konu hakkında bir açıklama oldu. Squid Game Yeni Sezon Müjdesi!

Squid Game Yeni Sezon Müjdesi!

Squid Game Yeni Sezon Müjdesi!

Son zamanlarda yayınlandığından beri popüler olan Squid Game, büyük bir dizi severlere sahip. Tüm dünyanın etkisini kazanan dizi büyük ses getirdi. İzleyiciler de doğal olarak yeni sezonun ne zaman geleceği hakkında bilgi sahibi olmak istemekteler. Kasım ayında dizinin yönetmeni ve senaristi olan Hwang Dong-hyuk, dizinin 2.sezon üzerinde çalıştığını duyurmuştu. Şimdi ise Hwan'dan yeni  bir açıklama geldi.

Squid Game 2.sezon geliyor mu? 3 sezonda mı var?

Hwang Dong-hyuk geçmişte "Bize başka seçenek bırakmadınız" diyerek 2.sezon üzerinde çalıştığını duyurmuştu. Hwang, geçtiğimiz salı günü yaptığı açıklamada yalnızca Squid Game 2.sezon için değil 3.sezonla alakalı detayları da Netflix'te görüştüğünü söyledi. Ek olarak da görüşmelerin devam ettiğini ve olumlu sonuçlanacağını düşündüğünü söyledi.

Netflix orijinal yapımı ilk kez 2.sezon açıklamasının sonrasında 3.sezon için anlaşma hazırlığında. Ayrıca çalışmaları hızlı bir şekilde sürdüren dizinin yapımcısı Hwang Dong-hyuk, yeni sezonla ilgili bazı detaylar verdi. Önümüzdeki sezon, ilk sezonda yapılan yarışmanın birincisi olan Gi-hun'un odaklı bir hikayeye sahip olacağınız söyledi.

Squid Game Yeni Sezon Müjdesi!

Squid Game dizisinin istatistikleri

Netflix'in yaptığı açıklamalarda dizi, ilk dört haftada 132 milyon kullanıcıya ulaştı ve 90 ülkenin listelerinde de zirvede yerini almakta. Verilerde ek olarak yapım toplam 1,35 milyar saatlik izlenmeyle tüm zamanların en çok izlenen Netflix içeriği oldu. Squid Game dizisi Gotham Ödülleri ve Altın Küre dahil olmak üzere birçok ödüle sahip oldu

Peki siz Squid Game dizisini izlediniz mi? 2.sezonun gelmesini istiyor musunuz? Alt kısımdan yorum yaparak bizlere görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

1 Yorumlar

Yorum Gönder
Daha yeni Daha eski