MIUI 13 Arayüzünün Tanıtılacağı Tarih Belli Oldu!

Xiaomi şirketinin uzun süredir Android 12 tabanlı MIUI13 arayüzünün çıkış tarihini açıkladı. MIUI 13 Arayüzünün Tanıtacağı Tarih Belli Oldu!

MIUI 13 Arayüzünün Tanıtılacağı Tarih Belli Oldu!

MIUI 13 Arayüzünün Tanıtılacağı Tarih Belli Oldu!

Dünyada popüler olan teknoloji şirketi Xiaomi yeni arayüz üzerinde bir süredir çalışmakta. Söz konusu arayüz ile ilgili bilgileri sürekli internet ortamında sızdırılmaktaydı. Dört ay önce ekran görüntüleri ortaya çıkmıştı. Ek olarak geçtiğimiz ay destekleyecek ilk modeller ortaya çıkmıştı. Şimdi ise yeni bir haber geldi ve arayüzün tanıtım tarihi açıklantı. MIUI 13 arayüzünün tanıtılacağı tarih belli oldu!

MIUI 13 Güncellemesi Alacak Telefonlar Buradan Ulaşabilirsiniz.

Bu zamana kadar Xiomi şirketinin yaptığı açıklamalarda sadece Xiaomi 12 serisi akıllı telefonların 28 Aralık tarihinde tanıtılacağı yönündeydi. Fakat teknoloji severler MIUI 13 arayüzünün de aynı tarihte yayınlanacağını söylemekteler. Ek olarak şirket bu söylentilere dur dedi ve MIUI 13'ün kullanıcılara sunacağı çıkış tarihini açıkladı. Dün şirket tarafından yapılan açıklamalarda bu zamana kadarki söylentileri doğruladı. MIUI 13'ün 28 Aralık Tarihinde Xiaomi 12 serisi akıllı telefonlarla birlikte tanıtılacağı kesinleşti.

Ek olarak Xiaomi'de genel müdür yardımcısı olarak görev yapan Chang Cheng, yaptığı açıklamada, yeni arayüzün birçok değişikliği de beraberinde getireceğini söyledi. Ancak bu değişikliklerin neleri kapsayacağına dair kesin bir bilgi açıklanmadı. Yine de sistem içi uygulamaların %20 ve %26 oranlarında daha hızlı çalışacağını söylenmekte.

Peki siz Xiaomi telefon markasını kullanıyor musunuz? Güncelleme hakkında düşünceleriniz nelerdir? Alt kısımdan yorum yaparak görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski