Dolar Neden Düştü? Son Fiyatlar Ne? Döviz Kurlarında Sert Düşüş!

Dolar Neden Düştü? Son Fiyatlar Ne? Döviz Kurlarında Sert Düşüş!

Dolar Euro Neden Düştü? Son Fiyatlar Ne?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından büyük önem arz eden açıklamalarda bulundu. Önceki hafta dolar 17 ve bugün 18 seviyesini test eden dolar, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın beşinci müdahalesi sonrası haftayı 16,40 seviyelerinde kapatmıştı. Bugün 17,62 TL'den güne başlayan dolar 18 TL kadar çıktı. Bugün yapılan Kabine Toplantısı'nın ardından düşüşe geçti.

Altın Euro Fiyatları Neden Düşüyor? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sonrası ekonomiyle ilgili verdiği mesajlardan sonra döviz kurlarında sert düşüş yaşandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Açıklamalarının Ardından Dolar Yüzde 22,3 Geriledi!

Kabine Toplantısı'nın ardından açıklama yapan Erdoğan, açıklamalarının öncesinde 18,3674'ten işlem gören dolar, Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarının ardından hızla düşüşe geçerek 14,2748'e kadar geriledi.

Recep Tayyip Erdoğan'ın Açıklamaları;

Ekonomideki son gelişmeleri değerlendiren Recep Tayyip Erdoğan, tasarruflarını değerlendirirken kurdaki yükselişten kaynaklanan kaygılarını gidermek isteyen vatandaşlara yeni bir finansal alternatif sunacaklarını belirterek, "Bundan sonra hiçbir vatandaşımızın 'kur daha yüksek olacak' diye mevduatını Türk Lirasından Dövize geçirmesine ihtiyaç kalmayacak." sözlerini söyledi.

Dolar Neden Düştü? Son Fiyatlar Ne? Döviz Kurlarında Sert Düşüş!

GÜNCEL DOLAR ALTIN EURO FİYATLARI NASIL?

Güncel Dolar Fiyatı:

Güncel 1 ABD doları 13,4487 TL.

Güncel EURO Fiyatı: 

Güncel 1 EURO 15,2081 TL.

Güncel Gram Altın Fiyatı: 

Gram Altın 784,4910 TL

1 Yorumlar

  1. Bu bir oyun. Ne düşmesi. Bugünkü yüksek kurla, çalıp çırptıkları haraçla gaspla zorbalıkla hile hurdayla el koydukları paraları altınları bozdular şimdide kendi bankalarında paralarının çoğalması için düşürüyorlar düşük kurdan satın alıyorlar. Sabah olsun ozaman asıl kuru görün.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder
Daha yeni Daha eski