Tinder Kullananlara Yeni Eşleşme Özelliği Geliyor!

Tinder Kullananlara Yeni Eşleşme Özelliği Geliyor!

iOS ve Android platformları için geliştirilen arkadaş bulma uygulaması Tinder'e yeni eşleşme özelliği geliyor! İşte detaylar..

Tinder Kullananlara Yeni Eşleşme Özelliği Geliyor!

Popüler sosyal medya platformu olan Tinder, uygulamasına yeni özellik getirdi. Özelliğin ismi Blind Date. Uygulama yeni getirdiği özelliği 'Keşfet' sayfasının alt kısmına yerleştirmekte. Yeni özellik, üyelerin birbirlerinin profilini görmeden önce test edilip eşleştirildiği 'Hızlı Sohbet' özelliğinin bir uzantısı olarak gelmekte.

Yeni özellikte öncelikle, bazı sorulara yanıt vermek gerekmekte. Tinder ardından sizinle benzer cevap veren kişileri sizler için eşleştirme içine almaktadır. Bir süre sonra yer alan bir sohbette daha fazla soru ile karşılaşacaksınız. Daha sonra zamanlayıcı sonra erdiğini zaman, kullanıcılarla eşleşip eşleşmemeye siz karar vereceksiniz. En son iki kullanıcıda eşleşmeye karar verdikten sonra profiller gözükecektir.

Tinder, erken testlerde Blind Date özelliğini kullanan kişilerin, profili açık olan üyelere oranla yüzde 40 daha fazla eşleşme yapıldığı açıklandı. Ek olarak Tinder Ürün İnovasyonu Başkan Yardımcı olan Kyle Miller yeni özellik ile ilgili açıklamalarda bulundu. Söz konusu özellik hakkında açıklamasında;

"Yeni Blind Date deneyimi, Tinder'da tamamen yeni olan, etkileşimde bulunmak ve bağlantılar oluşturmak için şaşırtıcı derecede eğlenceli ve şaka temelli bir yol sunuyor. Fotoğraflardan elde edilebilecek önyargılar olmadan, sohbette birinin kendi kişiliğini tanıtmasının gerçekten özel bir hani var." sözlerini dedi.

Siz bu özellik hakkında ne düşünüyorsunuz? Tinder uygulamasını kullanmakta mısınız? Alt kısımdan yorum atarak görüşlerinizi bizlere ve kullanıcılara paylaşabilirsiniz.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski