Joker'in Devam Filmi Geliyor 2023!

Joker'in Devam Filmi Geliyor 2023!

Joker'in Devam Filmi Geliyor 2023!

2019 yılında büyük ilgi ve ses getiren Joker filminden hayranlarını sevindirecek haber geldi. Yapılan haberlere göre Joker'in devam filmi geliyor 2023.

DC, Joker'in ezeli düşmanı Batman'in yeni filminin vizyon tarihi için gün sayıyor. 4 Mart'ta vizyona girecek The Batman filminin başrol oyuncusu açıklandığı zaman çok fazla tepki alıştı. Alacakaranlık filmindeki Edward Cullen rolüyle ismini tanıtan Robert Pattinson, kimileri tarafından Batman rolüne çok yakıştırdı. Bazıları tarafından da yeni Batman olarak kabul edilmedi.

Batman'in ezeli rakibi Joker ise son filmiyle 11 dalda Oscar adayı oldu. Filmdeki muhteşem oyunculuğu ile izleyenleri kendisine hayran bırakmayı başaran Joanquin Phoenix, rolüyle en iyi erkek oyuncu Oscar'ını kazandı. Senarist Todd Phillip, yazdığı senaryoyla eleştirmenler tarafından eleştiriye maruz kalsa da başarılı bir işe imza attığı ortada.

Heroic Hollywood'a göre Warner Bros. devam filminin ilk taslağını aldı. Önceki filmin senaristi olan Todd Phillip, geçtiğimiz yılın 2021 mayıs ayında devam filmi için sözleşme imzaladı. Söz konusu olan filmin, Arthur Fleck'in bir önceki filmdeki hikayesine devam etmesi bekleniyor. Ek olarak ilk filmiyle dünya çapında 1 milyar dolarlık hasılat yapan Joker filmin, devam filminin 2023 yılının ilkbaharında çekimlerine başlaması planlanıyor.

Siz joker filmini izlediniz mi? Konu hakkında düşünceleriniz nelerdir? Alt kısımdan yorum yaparak görüşlerinizi bizlerle ve kullanıcılarla paylaşabilirsiniz.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski