Instagram Yeni Özelliği Türkiye'de!

Instagram Yeni Özelliği Türkiye'de!

Instagram Yeni Özelliği Türkiye'de!

Popüler sosyal medya platformu olan Instagram, yeni özellikleri ile kendini geliştirmeye devam ediyor. Şimdi ise yeni özellik geldi. Şimdilik belirli bir kullanıcı kitlesi ile test ediliyor. Test süresi bittiğinde tüm kullanıcılara kullanıma açılacak. Şirket kısa süre içinde yayınlamayı planladığı iki özelliği ortaya çıktı. Ayrıca bu yeni özelliklerden birisi sadece Türkiye'de test edilmesi haberi dikkat çekti.

Instagram platformunun en popüler özelliği olan hikaye paylaşma. Birçok Instagram kullanıcısı gün içerisinde yaptıklarını hikayeler özelliğini kullanarak paylaşmaşta. Ancak bazen eklemeyi düşündükleri şeyi unutabiliyor veya yanlış birşey yazabiliyorlar. Gelen bilgilere göre Instagram, bu gibi durumlarda işe yarayacak olan "Geri Al" butonu üzerinde çalışmakta. Twitter hesabından paylaşım yapan sosyal medya uzmanı @yousufortaccom, Instagram Türkiye'de ki bazı kullanıcılara söz konusu olan "Geri Al" özelliği test edilmekte. Bu yeni özellik hikaye paylaşımlarında düzenlemek amacıyla kullanılmakta.

Yeni gelecek olan diğer özellik ise uzun süredir beklenmekte. Kullanıcılar yeni gönderi paylaştığı zaman en iyi gönderileri alt sıralara düşmekte. Yeni gelecek olan özellik Gönderi Sabitleme sayesinde profil düzeni artık tarihe göre değil istediğiniz gönderiye göre ayarlanabilecek. Söz konusu olan bu özelliği, Instagram ile ilgili sızıntı haberleri yapan mobil Alessandro Paluzzi duyurdu. Yeni gelecek olan özellik ile kullanıcılar profillerini istedikleri gibi düzenleyebilecekler.

Siz bu yeni özellik hakkında ne düşünüyorsunuz? Alt kısımdan yorum yaparak görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski