WhatsApp Menüsünü Değiştiriyor!

WhatsApp Menüsünü Değiştiriyor!

WhatsApp Menüsünü Değiştiriyor!

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma platformu olan WhatsApp oldukça popüler. Bu popülerliğini kolay kullanımıyla ve ücretsiz olmasıyla yakaladı. Sürekli gelen güncellemeler'in arasında bu sefer WhatsApp Menüsünü Değiştiriyor!

WABetaInfo'nun, WhatsApp'ın 2.22.4.4 beta sürümüyle ilgili açıklamalar yaptı. Yeni gelen güncelleme ile birlikte WhatsApp yeni bir dosya gönderme menüsüne kavuşacak. WhatsApp uygulamasında sohbet bölümünde olan kamera düğmesine basıp yukarı kaydırıldığında, telefonda bulunan son fotoğrafları ve videolara ulaşılmakta. Ancak daha eski dosyaları göndermek için ise, sohbet bölümünde bulunan ataç simgesine basarak, galeriyi açıp eski dosyaları seçmek gerekiyor. Buda kullanıcıları sıkmakta.

Yeni gelen beta sürümüyle (2.22.4.4) WhatsApp, kamera düğmesine basıldığında ve yukarı kaydırıldığı zaman Son Fotoğraflar ve Galeri sekmesi gelecek. Bu sayede ataç simgesini kullanmadan tek tuşla galeriye ulaşılabilecek ve birden çok dosya seçme hakkına da izin verilecek. WABetaInfo'nun verdiği bilgilere göre söz konusu olan özellik henüz geliştirme aşamasında. 

Siz bu güncelleme hakkında ne düşünüyorsunuz? WhatsApp platformunu kullanmakta mısınız? Alt kısımdan yorum atarak görüşlerinizi yazabilirsiniz.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski