Xbox'ın İD@Xbox Kış Oyun Festivali!

Xbox'ın İD@Xbox Kış Oyun Festivali!

Xbox'ın ID@Xbox Kış Oyun Festivali! Oyunculara 35'den fazla oyun demosuna oynamasına izin verildi!

Xbox hayranlarına yaklaşma olan ID@Xbox Kış Oyun Festivali ile Microsoft'un konsollarına gelecek özel oyunların ilk tadına sahip olabilir.

GameSpot 7-21 Aralık tarihleri arasında gerçekleşmesi planlanan etkinlikte Xbox One ve Xbox Series X/S'e gelmesi planlanan 35'in üzerinde olan oyun demosunun yer alacağı yazıyor. 
Ancak bu demolar oyuncuların denemeye alışkın olduklarından biraz farklı olucak.
Önceki yıllarda Xbox Live gibi platformlardaki geleneksel demo kanalıda hazır halde tamamlamış oyunların demoları barındırıyordu. Bu ID@Xbox demoları insanların ticari fuarlarda veya oyun sözleşmelerinde sıklıkla görebilecekleri erken demolar sınıflandırılıyor.
Xbox'ın İD@Xbox Kış Oyun Festivali!
Bu tüm demoları denemeniz için hızlı olmanız gerekecek. 21 aralığa kadar sürecek olan bu demolar ertesi gün direk kaldırılacaktır. 

ID@Xbox Kış Oyun Festivalinde Denenmesi Gereken Bazı Oyunlar!

  • Nobody Saves The World: Xbox Series X/S için optimize edilmiş olarak pazarlanan(aynı zamanda Xbox One ve Pc'de de bulunan) bu oyun, Meksika'dan ilham alınan popüler kavgacı Guacamelee'nin geliştiricilerinden bir aksiyon RPG'dir. Oyuncuların ejderhalar ve sihirbazlar gibi birden fazla forma dönüşebilen karakterin kontrolünü ele geçirmesini sağlar. 
  • Blacktail: Baba Yaga efsanesini biliyorsanız bu oyununda konusu budur. Baba Yaga'ya oyun boyunca rehberlik edebilirsiniz. Temelde onun bir kabus mu yoksa koruyucusu mu olduğuna karar verebilirsiniz. Ancak resmi Steam sayfalarına göre henüz çıkış tarihi belli olmadı.
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski