PUBG Hayranlarını Sevindirecek Haber! PlayerUnknown's Battlegrounds!

 PUBG Hayranlarını Sevindirecek Haber! PlayerUnknown's Battlegrounds!

PUBG Hayranlarını Sevindirecek Haber!

Popüler oyun olan PUBG:Battleground, sevindirecek bir haberle karşımızda. Bildiğiniz üzere Battle Royale kategorisini popüler hale getiren yapım, sonradan rakipleri ile mücadele etmek zorlanmıştı. Bu duruma en büyük nedenin PUBG'nin ücretli olması gösterilmekteydi. Şirket tarafından gelen yeni haberle bu durum değişiyor. PUBG'nin ABD YouTube kanalı, paylaştığı video ile hayranlarına sevinçli haberi verdi. Söz konusu duyuruda oyunun oynanmasının ücretsiz olacağı kesinleşti. 

PUBG ilk olarak 2017 yılında piyasaya çıktı ve övgüleri üzerine çekti. Sadece kendi kategorisini oluşturmakla kalmayıp birçok oyunun da ilham kaynağı oldu. Her geçen gün çıkan optimizasyon sorunlarını çözemeyen PUBG, eski popülerliğini kaybetti. Ancak geliştiriciler bu durumu çözmek için kolları sıvadı. 

YouTube kanalından duyuruyu açıklayan ekip, oyunculara mutlu haberi verdi. The Game Awards etkinliğinde paylaşılan fragmanda, 12 Ocak 2022 tarihi işaret ediyor. Bu zamana kadar paralı satılmaya devam edecek ve daha sonradan tamamen ücretsiz olacak. 

Ek olarak, Battlegrounds Plus paketi de duruldu. DLC ile ücretli özellik gelecek.

Oyunun yapılan haberi hakkında neler düşüyorsunuz? PUBG oyununu oynuyor musunuz? Yorum atarak bilgileriniz bizimle paylaşabilirsiniz. 

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski