Call of Juarez: Gunslinger Ücretsiz Oldu!

Call of Juarez: Gunslinger Ücretsiz Oldu!

Call of Juarez: Gunslinger Ücretsiz Oldu!

Pek çok oyun platformu ve geliştiricileri oyunlarını kısa bir süreliğine de olsa ücretsiz sunabiliyor. Bu şekilde kutlama yapan geliştiriciler son zamanlarda bunu çok sık yapmaya başladı. Hatta Epic Games bu konuda büyük adımlar atarak her hafta ücretsiz oyunlar vermekte. Şimdi ise Call of Juarez: Gunslinger Ücretsiz Oldu!

Call of Juarez: Gunslinger Ücretsiz Oldu!

Techland, Dying Light serisinin geliştiricisi ve geçmişte Call of Juarez serisiyle pek çok oyun severini kendinden geçirmişti. Oyundaki ana karakterler ile beraber yan karakterlerin rolü ve etkisi çokça beğenilmekte. Ayrıca Gunslinger, bağımsız tarihi nişancı ile Call of Juarez serisinin en sevilen oyunu olarak karşımızda.

Ücretsiz oyun denince aklımıza ilk olarak Epic Games geliyor. Fakat oyun şuanda orada ücretsiz değil. Oyun tutkunları için zevkli bir aksiyon sunan Gunslinger, Steam üzerinde ücretsiz oldu. Oyun 14 Aralık saat 21:00'a kadar ücretsiz olarak kalıcak. 

Gunslinger, Fps ve Vahşi Batı temasını seven oyuncuların ilgisini çekmekte. Techland, Call of Juarez serisini indirimli bir hale getirdi ve fiyatı 164,98 TL'den 35,17 TL'ye düştü.

Oyunu ücretsiz sahip olmak için Steam sayfasına ulaşıp buradan ve Hesaba Ekle butonuna basarak oyunu ücretsiz sahip olabilirsiniz ve kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Oyun hakkında düşünceleriniz nelerdir? Yorum atarak bizlere görüşünüzü ve düşüncelerinizi okurlara paylaşabilirsiniz.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski