Bitcoin ve Ethereum Düştü! Kripto Paralarda Düşüş!

Bitcoin ve Ethereum Düştü! Kripto Paralarda Düşüş!

Bitcoin' de Sert Düşüş! Kripto Paralarda Düşüş!

Bitcoin yüzde 20 değer kaybetti!

Kripto para piyasası çakıldı. Bitcoin tarihinin en sert düşüşünü yaşayarak, yüzde 20'ye yakın değer kaybederek 57bin dolar seviyesinde hareket eden Bitcoin fiyatları, 42bin dolara indi. 30 Eylül tarihinden beri en düşük seviyeyi gördü. 
Gün içerisinde düşüşünü yüzde 20 düzeyine çeken Bitcoin fiyatları, toparlanmaya çalışırken yüzde 16'nın üzerinde değer kaybıyla 47 bin dolar seviyesinde hareket ediyor. 
Bitcoin ve Ethereum Düştü! Kripto Paralarda Düşüş!

Ethereum da Sert Düştü!

Kripto paralarda en yüksek ikinci olan kripto para birimi EthereumBitcoin gibi oda yüzde 20'ye yakın düşüş kaybetti. 3bin 500 dolar seviyesinin altına düştü
Ethereum'da 13 Ekim tarihinden beri en düşük seviyesini gördü. Ethereum, 7 günlük kaybını yüzde 6,40 seviyesine taşıyorken, piyasa hacmi ise 463 milyar dolar seviyelerinde. 
Bitcoin ve Ethereum Düştü! Kripto Paralarda Düşüş!

Bitcoin Neden Düşüyor?

Kripto para piyasasındaki düşüş ile ilgili analistler şu gelişmeleri söylüyor. Birkaç aydır devam eden yükselişin ardından bir düzeltmenin beklediklerini belirtirken, Fed'in enflasyondaki geçicilik vurgusunu terk edip varlık azaltımını hızlandırması ve 2022'de yapması beklenen faiz artışlarının etkiledikleri söyleniyor. 
Kriptomeda Kurucusu Eray Dengiz;
Kripto para piyasalarında yaşanan ani düşüşün sebebiyle ilgili olarak, "Omicron varyantının ve Fed'in yüksek enflasyonla artan rahatsızlığının neden olduğu belirsizliklerin ardından geldiğini düşünüyorum" şeklinde açıklamada bulundu.
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski