WhatsApp'ın Yeni Özellikleri 2021! 📱 💻

whatsapp yepyeni özellikleriye karşınızda.

WhatsApp'ın Yeni Özellikleri Geldi! 🔎

WhatsApp'ın yeni özellikleri nelerdir? Dünyaca mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp android kullanıcıları için yepyeni özellik getirdi.

Kullanıcılar mesajlaşma sırasında kendilerine gönderilen emojileri,çıkartmaları kaydetmeden başkalarıla paylaşabilecek.

WhatsApp'ın Yeni Özellikleri!

WhatsApp'ın en sevilen özelliklerinden kullanıcıların birbirlerine çıkartma,emoji gönderebilmeleri. Emojilere göre daha gerçekçi çıkartmalar günümüzde pek çok kullanıcı tarafından kullanılıyor. 

WhatsApp bu özelliği kolay kullanabilir hale getirdiği yeni bir özellik yayınladı. 

Android telefon kullanıcıları kendilerine gönderilen çıkartmaları kaydetmeden başka kullanıcılara yönlendirme yoluyla gönderebilecekler. 

Anlık olarak paylaşabilinen bu özellik sayesinde kullanıcılar çıkartmaları kaydetmek yerine direk paylaşıp telefonun da barındırmayacak.

WhatsApp çıkartmalarını telefonunuza kaydetmek istemiyorsanız çıkartma yönlendirme sizin işinize yarayabilir. Bu özellik sayesinde sohbette ki kaydetmek istemediğiniz çıkartmayı başkasına gönderebilirsiniz. 

Bu özellik android için yayınlanan 2.21.13.15 beta sürümüyle geliyor. 
Betayı indirip yükleyen herkes bu özelliklerden yararlanabilir ve deneyimleyebilir.

WhatsApp'a gelen son özellik Web Sürümü Uçtan Uca Şifreleme

Mobil uygulamadan gelen uçtan uca şifreleme yönteminin masaüstü versiyonda da faaliyete geçmesi olarak açıklandı. Bu özellikle beraber WhatsApp, masaüstü sürümünde gelen bağlantı linklerinin önizlemesini yaparak kullanıcıların linke tıklamadan önce bilgi almasına olanak sağlayacak.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski