Blogger Tema Yükleme ! Nasıl Yapılır?

Blogger Tema Yükleme
Blogger Tema Yükleme

Blogger tema yükleme nasıl yapılır?
Bildiğiniz üzere pek çok blogger sayfası var ve temaları oldukça güzel. Sizlerde böyle temaya sahip olabilirsiniz. Bu temaların çoğu ücretli olsa da sizlere önceki yazımlardan Ücretsiz Blogger Temalarını buraya tıklayarak gidebilirsiz ve paylaştığım oldukça güzel temalardan indirebilirsiniz.Temanızı aradınız buldunuz ve indirdiniz. Şimdi onu nasıl yükleriz geçelim..

Peki indirdiğimiz temayı bloggera nasıl yükleriz?

Blogger sayfamıza giriş yapıyoruz ve temalar bölümüne basıyoruz.

Blogger Tema Yükleme

Açılan sekmede Klasik temamızı görüceksiniz. Özelleştir bölümünün yanında ki kutucuğa basarak geri yükle bölümüne basıyoruz.

Blogger Tema Yükleme

İndirdiğiniz temayı .zip klasörün içinden çıkarın ve .xlm dosyasını yükleyin. Hala temanız yoksa ücretsiz temalar paylaştığım yazıyı buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Blogger Tema Yükleme

Blogger'a Temanız başarıyla yüklenmiştir. Temanız yüklendikten sonra HTML düzenle diyerek temanızın kodlarını görebilir ve isteğiniz HTML ayarlarını yapabilirsiniz.

Blogger Tema Yükleme

Temanızı yüklediniz ancak içinde yayın paylaşmadıysanız temanız kötü görünebilir. Yayın eklemek için sol taraftaki panelden YENI YAYIN bölümüne basarak deneme yayınları yapıp bloğunuzun nasıl göründüğüne bakıp düzenlemenizi yapabilirsiniz. İşte bu kadar. 
Blogger Tema Yükleme böyle yapılıyor. Oldukça basit. Sizde bloğunuzu güzel temalar ile süsleyin... 


Takıldığınız bir konu veya hata alırsanız yorum atarak sorabilirsiniz.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski