Okullar Tatil Edildi! 11 Şubat Hangi İllerde Okullar Tatil?

Okullar Tatil Edildi! 11 Şubat Hangi İllerde Okullar Tatil?

Okullar Tatil Edildi! 11 Şubat Hangi İllerde Okullar Tatil?

Yurt genelinde soğuk havalar etkili olmaya devam ediyor. Marmara bölgesi dahil geçtiğimiz haftalar yoğun kar yağışı etkili olmuştu. Bu hafta Marmara bölgesinde havalar yağmur etkili olurken yurdun Doğu Anadolu Bölgesi'nde ise etkili kar yağışı sürüyor. Şiddetli kar yağışı sonrası hangi ilde okullar tatil? Hakkari ve Ağrı'da okullar tatil mi? İşte detaylar..

Hakkari'de Okullar Tatil Edildi

Hakkari'de olumsuz hava şartları nedeniyle eğitim ve öğretime bir gün ara verildiği açıklandı. Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklamada;

"Olumsuz hava koşulları nedeniyle Valiliğimiz kararıyla Hakkari Merkez ve Yüksekova İlçemizde 11 Şubat 2022 Cuma günü Taşımalı eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir" dedi.

Ağrı'da Okullar Tatil Mi?

Ağrı'da etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildiği açıklandı. Ağrı Valiliğinden gelen açıklamada, İlin bazı ilçelerinde eğitime bir gün ara verildiği açıklandı. Valilikten gelen açıklamada;

"İlimizde etkili olan yoğun kar yağışı dolayısıyla; Ağrı İl Merkezinde, Eleşkirt, Hamur ve Taşlıçay ilçelerindeki tüm okullarda ve bağlı köy okullarında, 11 Şubat Cuma gününü kapsayacak şekilde eğitim öğretime bir gün süre ile ara verilmiştir" ifadelerini kullandı.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski