TikTok Yeni Özellik! Yeni Video Seçenekleri Geliyor!

TikTok Yeni Özellik! Yeni Video Seçenekleri Geliyor!

TikTok Yeni Özellik! Yeni Video Seçenekleri Geliyor! 

Gündemden düşmeyen popüler sosyal medya platformu TikTok yeni bir özellik geliyor. TikTok platformu şimdi ise 1080p video yükleme ve kaydetme seçeneği ekleniyor. TikTok Yeni Özellik! Yeni Video Seçenekleri Geliyor!

Sosyal medya platformlarının arasında TikTok oldukça popüler. Bu sıralarda ise yeni özellikleri platformuna katmak için uğraşmakta. Şirket yeni bir duyuru yaptı. Video görünümünü iyileştirmekle alakalı birkaç düzenleme özelliğini kullanıma sunuyor.

Uygulamanın aktif edeceği en önemli özellik ise 1080p yükleme desteği ile karşımıza çıkacak. Kullanıcılar bu yeni destek sayesinde video yayınlama sayfasında "Diğer seçenekler" bölümünden "HD yükle" atarını açarak videolarını bu çözünürlükte paylaşabilme imkanları olacak. Ayrıca videonun genel görünümünü iyileştirmenin kolay bir kolunu da kullanıcılara sunmakta. Yeni gelecek olan Görsel Geliştirme düğmesi ile birlikte tek bir dokunuşla düşük ışık, renk düzenleme ve pozlama özellikleri iyileşecek.

Bunlara ek olarak da Yeşil Ekran efekti artık Giphy entegrasyonunu barındırmakta. Bu sayede kullanıcılar bir videonun arka planı olarak o platformun kitaplığından bir GIF kullanabilmekteler. Çok daha fazla hayvan sesleri ve müzikal efektleri mevcut durumda. 
Platform, kullanıcıların sesini ve sesleri bir kedinin sesi gibi miyavlamasına veya bir flüte benzer şekilde ayarlayabilmesine imkan sunuyor. Bu özelliğe ulaşmak için ise Düzenleme sayfasındaki Ses Efekti düğmesine dokunmanız yeterlidir. 

Siz TikTok uygulamasını kullanıyor musunuz? Güncelleme hakkında ki düşünceleriniz nelerdir? Alt taraftan yorum atarak kullanıcılara düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski